1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Imobiliare

Discretul om de afaceri Iulian Aronovici vrea să dezvolte un cartier de blocuri cu maximum 7 etaje pe un teren de 11,3 hectare din Pipera

Discretul om de afaceri Iulian Aronovici vrea să dezvolte, alături de partenerii săi, Mihai și Ana Munteanu, un proiect rezidențial care va include cel puțin 15 corpuri de clădire cu maximum 7 etaje, pe un teren de 11,3 hectare deținut de cei trei, unde a funcționat o parte din Complexul Serele Pipera, pe strada Drumul Nisipoasa.

18 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

Proiectul rezidențial va fi dezvoltat, după obținerea aprobărilor necesare, pe șapte parcele de teren ce vor fi alipite, cu suprafețe cuprinse între 27.800 mp și 5.500 mp, deținute de cei trei, iar înălțimea blocurilor ce vot fi construite e între 5 etaje și 7 etaje, respectiv, 20 metri și 26 metri.

Suprafața construită a proiectului va fi, conform documentelor cercetate de Economica.net, de 45.300 mp, adică 40% din suprafața terenului, iar zonele verzi vor ocupa circa 36.000 mp adică aproximativ 32% din terenul de 113.000 mp.

Citește și: Top cheltuieli făcute de Primăria Capitalei în 2020, până la alegerile din septembrie

În apropierea proiectului lui Aronovici, pe fosta Șosea Pipera, acum denumită Drumul Nisipoasa, e dezvoltat proiectul Onix Park - North Area Residence cu 2.000 de apartamente al omului de afaceri Mohammad Murad.

Omul de afaceri Iulian Aronovici, cunoscut pentru mai multe afaceri imobiliare realizate în zone de lux ale Bucureștiului, a demarat, anul trecut, și demersurile pentru dezvoltarea unei clădiri de birouri cu șapte etaje în centrul viitorului cartier al corporatiștilor din Zona Expoziției a Capitalei, unde deține, alături de partenerul său Marian Munteanu, un teren de 376 de metri pătrați lângă Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Citește și: Daniel Piţurlea, proprietarul Concelex, vrea să dezvolte un proiect mixt cu 300 de apartamente pe două străzi din nordul Bucureștiului

Cei doi și-au propus să dezvolte o clădire de birouri cu șapte etaje, înaltă de maxim 35 de metri și cu o suprafață maximă construită de circa 1.000 de metri pătrați. Profilul de investitor al lui Iulian Aronovici indică faptul că terenul este pregătit pentru vânzare, dat fiind faptul că până acum nu a dezvoltat proiecte proprii, ceea ce e posibil să se întâmple și cu terenul de 113.000 m din Pipera.

De altfel, omul de afaceri a încasat anul trecut 6,71 milioane euro pe un teren amplasat lângă celebra Vila Lac 1 din cartierul Primăverii de la grupul imobiliar israelian Hagag. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO