1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

Extern

Discursul lui Obama despre imigraţie nu va fi transmis în direct de marile canale de televiziune

Cele trei mari canale de televiziune americane ABC, NBC şi CBS au hotărât joi să nu transmită în direct discursul preşedintelui Barack Obama asupra imigraţiei după ce discuţiile în acest subiect cu Casa Albă au eşuat.

20 noi, 2014 | Agerpres

'CBS News nu va difuza discursul în această seară', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al canalului. NBC a anunţat acelaşi lucru, dar a precizat că discursul va fi difuzat de canalul său de ştiri MSNBC. Şi ABC a declarat de asemenea că discursul nu va fi difuzat de canal dar că va fi disponibil 'pe toate platformele digitale ale ABC News, dintre care Apple TV, şi la radio' ABC.

Casa Albă se aştepta la mai multe pentru acest discurs către naţiune, în care preşedintele urmează să anunţe o serie de măsuri pentru milioanele de imigranţi ilegali, scrie Agerpres.

Ea a recunoscut că discuţiile informale cu marile canale au eşuat.

'Dar suntem siguri că discursul din această seară, având loc la ora 20.00, va fi primit cu multă atenţie de presa scrisă, radiouri, pe internet şi alte media audiovizuale', a declarat pentru AFP un responsabil de la Casa Albă, cu condiţia anonimatului.

Două televiziuni hispanice, Univision şi Telemundo, au în orice caz intenţia de a-l transmite în direct, ca şi CNN, MSNBC, PBS şi Fox News.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO