Disneyland Paris se va redeschide, cu măsuri de siguranţă medicală, din 15 iulie

Disneyland Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020. Disneyland Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie. Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.
Economica.net - mar, 23 iun. 2020, 04:48
Disneyland Paris se va redeschide, cu măsuri de siguranţă medicală, din 15 iulie

 „Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris. „Să creem magie presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri din industria turismului din Europa. Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri”, continuă aceasta.

Parcul va fi redeschis treptat, cu o abordare prudentă în ceea ce privește securitatea, cu măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și pentru oaspeți. Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică.

Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice. Între acestea se numără Disney Stars on Parade și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară. The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive – două spectacole de divertisment de top – vor reveni pe parcursul verii. 

„Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel mai mare număr de angajați într-un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs, d’Attractions et Culturels (SNELAC). 

Întâlnirile vor fi suspendate temporar, dar personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții, dar atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. De asemenea, serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții, iar personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc.

Întrucât Disneyland Paris își așteaptă turiștii, dar cu un număr limitat de bilete de acces pe zi, un nou sistem de rezervare online va fi disponibil începând din luna iulie. Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire.

Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată. De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare.

Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii.  Parcurile Disneyland Paris, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village se redeschid respectând norme sanitare și de siguranță sporite, iar măsurile de distanțare fizică vor fi implementate peste tot în parcul de distracții: la zonele de așteptare, în vehicule, magazine, hoteluri, restaurante și alte facilități și vor fi semnalizate corespunzător.

Cel mai apreciat spectacol – The Lion King: Rhythms of the Pride Lands – se va relua în această vară, iar teatrele vor avea o nouă configurare a scaunelor pentru a respecta distanțarea socială. Capacitatea restaurantelor va fi redusă, dar oaspeții vor putea beneficia de o nouă ofertă Take-Away pentru a-și savura mâncarea în numeroasele locații în aer liber disponibile în ambele parcuri. Restaurantele de tip bufet vor avea o nouă ofertă de tip all-you-can-eat cu servire la masă. Pentru toate restaurantele cu servire la masă se recomandă rezervarea prealabilă.

Magazinele Disneyland Paris vor fi deschise și organizate în așa fel încât să asigure o zonă circulabilă mai mare, iar angajații vor monitoriza respectarea regulilor de distanțare fizică. Vor fi amenajate culoare separate de intrare și ieșire în restaurante și magazine, iar la punctele de vânzare va fi încurajată plata contactless și se vor monta panouri de protecție.

În hotelurile și resorturile Disney, lifturile vor putea fi utilizate de o singură familie, iar la recepții vor fi montate panouri de protecție. Se vor institui proceduri de check-in accelerat, iar serviciul de servire în cameră (room service) va fi adaptat pentru a se respecta regulile de distanțare fizică.

Peste 2.000 de stații cu dezinfectant vor fi disponibile în întreg parcul de distracții (atât pentru oaspeți, cât și pentru angajați), în special la intrările și ieșirile de la fiecare atracție, magazin, restaurant și teatru. Disneyland Paris va crește frecvența acțiunilor de dezinfectare, peste standardele de curățenie deja aplicate. Înainte de redeschidere, întregul parc de distracții va face obiectul unui proces complet de curățare și dezinfectare, vizând cu precădere bucătăriile, depozitele sanitare și atracțiile.

În continuare vor fi instituite proceduri intensificate de curățare și dezinfectare a zonelor intens utilizate, cum ar fi balustradele, mesele, mânerele și toaletele. Peste noapte vor fi întreprinse acțiuni de curățare a zonelor vizate. Hotelurile și resorturile Disney trec, la rândul lor, printr-un proces temeinic de curățare și dezinfectare, iar odată cu redeschiderea, Disneyland Paris își va consolida protocoalele deja riguroase cu proceduri de curățenie în mai multe zone atinse frecvent de numeroase persoane, precum mânere, întrerupătoare, termostate, telecomenzi și altele. Procedurile suplimentare includ schimbarea microfibrei de curățare după fiecare cameră, dezinfectarea obiectelor din cameră, utilizarea unor fețe de pernă duble, adaptarea dotărilor din cameră și îndepărtarea articolelor precum pixuri, hârtie și pernuțe de decor. 

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din România îşi vor primi banii în avans, înainte de Paşte, a anunţat......
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de euro
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de ...
Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns ...