Dobândă de până la 4,88% la creditele imobiliare de la Kiwi Finance

KIWI Finance şi Banca Italo Romena au lansat creditul imobiliar KIWI Home pentru achiziţia de locuinţe, cu o rată de dobândă variabilă pentru împrumuturile acordate în euro cuprinsă între 4,48% şi 4,88%.
Economica.net - lun, 26 aug. 2013, 11:58
Dobândă de până la 4,88% la creditele imobiliare de la Kiwi Finance

Creditul KIWI Home are cel mai mic cost din piaţă şi este oferit atât în lei, cât şi în euro, cu un avans de 25%, potrivit unui comunicat al KIWI Finance, citat de Agerpres.

Rata de dobândă variabilă pentru creditele acordate în euro este cuprinsă între 4,48% şi 4,88%, în timp ce dobânda anuală efectivă (DAE, care ar trebui să includă toate comisioanele cerute de bancă), pentru un credit în valoare de 75.000 de euro, variază între 4,88% şi 5,15%, în funcţie de durata creditului.

Ca bonus, clienţii beneficiază vor beneficia de asigurare de viaţă oferită gratuit de bancă.

Creditul imobiliar este oferit de Banca Italo Romena şi intermediat de KIWI Finance. Acesta se adresează atât persoanelor fizice, care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă în scop locativ, cât şi celor interesate de investiţii.

„Continuăm strategia KIWI Finance în ceea ce priveşte dezvoltarea unor produse în colaborare exclusivă cu băncile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienţi. Acesta este al optulea proiect în ultimii trei ani, iar Banca Italo Romena este a patra bancă cu care dezvoltăm un astfel de parteneriat“, spun oficialii Kiwi Finance.

Numărul solicitărilor de credite pentru achiziţia de imobile „a crescut constant în ultimii patru ani, fiind stimulat şi de Programul Prima Casă“, consideră directorul general al KIWI Finance, Anca Bidian.

KIWI Finance este lider pe piaţa de brokeraj bancar din România şi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003. În prezent deţine o reţea teritorială de 36 de sucursale şi francize în toată ţara. De la înfiinţare şi până în prezent, brokerul a intermediat credite în valoare de aproape 650 de milioane euro la peste 130.000 de clienţi.

Banca Italo Romena a fost înfiinţată în anul 1980 şi reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. În anul 1997 a fost deschisă sucursala Bucureşti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 instituţii financiar-bancare din Italia.

Te-ar mai putea interesa și
Cod galben de furtună pentru 23 de judeţe, până miercuri după-amiaza. Instabilitate atmosferică în toată ţara, până joi seara
Cod galben de furtună pentru 23 de judeţe, până miercuri după-amiaza. Instabilitate atmosferică în toată ţara, până ...
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe, valabilă până miercuri după-amiaza, şi o......
CASS aplicată indemnizaţiilor de concediu medical pentru boală obişnuită, carantină sau reducerea duratei de lucru – OUG 34 publicată în Monitorul Oficial
CASS aplicată indemnizaţiilor de concediu medical pentru boală obişnuită, carantină sau reducerea duratei de lucru ...
Contribuţia de asigurări de sănătate (CASS) se va aplica doar pentru indemnizaţiile de concediu medical în cazul bolilor ...
Atacul Iranului asupra Israelului a fost un ”eşec spectaculos” – Casa Albă
Atacul Iranului asupra Israelului a fost un ”eşec spectaculos” – Casa Albă
Atacul fără precedent pe care Iranul l-a efectuat în noaptea de sâmbătă spre duminică cu drone şi rachete asupra ...
Lockheed câştigă un contract de 17 miliarde de dolari în domeniul apărării antirachetă
Lockheed câştigă un contract de 17 miliarde de dolari în domeniul apărării antirachetă
Compania americană Lockheed Martin a obţinut un contract în valoare de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unei noi ...