Dobândă de până la 4,88% la creditele imobiliare de la Kiwi Finance

KIWI Finance şi Banca Italo Romena au lansat creditul imobiliar KIWI Home pentru achiziţia de locuinţe, cu o rată de dobândă variabilă pentru împrumuturile acordate în euro cuprinsă între 4,48% şi 4,88%.
Economica.net - lun, 26 aug. 2013, 11:58
Dobândă de până la 4,88% la creditele imobiliare de la Kiwi Finance

Creditul KIWI Home are cel mai mic cost din piaţă şi este oferit atât în lei, cât şi în euro, cu un avans de 25%, potrivit unui comunicat al KIWI Finance, citat de Agerpres.

Rata de dobândă variabilă pentru creditele acordate în euro este cuprinsă între 4,48% şi 4,88%, în timp ce dobânda anuală efectivă (DAE, care ar trebui să includă toate comisioanele cerute de bancă), pentru un credit în valoare de 75.000 de euro, variază între 4,88% şi 5,15%, în funcţie de durata creditului.

Ca bonus, clienţii beneficiază vor beneficia de asigurare de viaţă oferită gratuit de bancă.

Creditul imobiliar este oferit de Banca Italo Romena şi intermediat de KIWI Finance. Acesta se adresează atât persoanelor fizice, care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă în scop locativ, cât şi celor interesate de investiţii.

„Continuăm strategia KIWI Finance în ceea ce priveşte dezvoltarea unor produse în colaborare exclusivă cu băncile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienţi. Acesta este al optulea proiect în ultimii trei ani, iar Banca Italo Romena este a patra bancă cu care dezvoltăm un astfel de parteneriat“, spun oficialii Kiwi Finance.

Numărul solicitărilor de credite pentru achiziţia de imobile „a crescut constant în ultimii patru ani, fiind stimulat şi de Programul Prima Casă“, consideră directorul general al KIWI Finance, Anca Bidian.

KIWI Finance este lider pe piaţa de brokeraj bancar din România şi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003. În prezent deţine o reţea teritorială de 36 de sucursale şi francize în toată ţara. De la înfiinţare şi până în prezent, brokerul a intermediat credite în valoare de aproape 650 de milioane euro la peste 130.000 de clienţi.

Banca Italo Romena a fost înfiinţată în anul 1980 şi reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. În anul 1997 a fost deschisă sucursala Bucureşti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 instituţii financiar-bancare din Italia.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul de la Viena a adoptat joi legea privind obligaţia tuturor adulţilor de a se vaccina împotriva COVID-19, Austria ...
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda Moscovei
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda ...
Statele Unite au impus joi sancţiuni împotriva unor actuali şi foşti oficiali ucraineni pe care îi acuză de implicare ...
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea, deşi instanţa a dispus suspendarea grevei, ...