1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Doi parteneri de afaceri ai lui Ioannis Papalekas cer aprobarea pentru PUZ-ul unui proiect rezidenţial pe strada Vasile Lascăr

Compania Nakatomi Developments a depus la Primăria Municipiului București cererea de a obține PUZ pentru un proiect imobiliar mixt amplasat pe strada Vasile Lascăr, ce va ocupa un teren de 10.735 mp și va include trei clădiri rezidențiale, cu parterul cu destinație comercială de maximum 12 etaje. Proiectul va avea o suprafață construită de 3.700 mp și o suprafață construită desfășurată de 32.000 mp.

14 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Nakatomi Developments e deținută de doi oameni de afaceri, unul român Paul-Ioan Rafail și unul grec, Ioannis Dragatakis. Cei doi dețin și Victoria Ventures, companie inițiată de Ioannis Papalekas, fondatorul Gobalworth, care a dezvoltat proiectul rezidențial Floreasca 1 pe strada Țițeica, în zona rezidențială de lux Floreasca.

Cele 22 de apartamente de doua, trei și patru camere dispuse pe 8 etaje și au fost livrate pe piață în 2015.

Ioannis Papalekas a lansat între timp investitorul și dezvoltatorul Globalworth care a ajuns cel mai mare proprietar de birouri de pe piața imobiliară cu active imobiliare în România de 1,245 miliarde de euro.

Portofoliul deţinut în România e format în proporţie de 82% din clădiri de birouri, 9% din proiecte logistice şi industriale, restul de 9% fiind alte proiecte mici, cu o suprafaţa totală de 613.300 mp.

Ioannis Dragatakis deține în parteneriat cu alți doi cetățeni greci Dimitrios Mourkakos și Andreas Mourkakos și dezvoltatorul Day Construct, care a pus pe piață, printre altele și Day Tower, în zona centrală a Bucureștiului, o clădire de 12.000 de metri pătrați închiriabili.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO