1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Doina Pană:implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hoţia

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană consideră că implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hoţia din domeniu cu 70%.

29 mar, 2014 | ECONOMICA.net

Implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hoţia cu 70%, a declarat, sâmbătă, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, la Congresul Naţional al Proprietarilor de Păduri şi Păşuni din România, informează Agerpres.

Ministrul Doina pană nu a dorit să ofere detalii tehnice despre sistemul de supraveghere, dar a spus că acesta va permite urmărirea în timp real a traseului materiei lemnoase, din pădure şi până la depozit. De asemenea, ministrul a explicat că implementarea acestuia va fi aprobată prin intermediul unei hotărâri de guvern.

Federaţia Proprietarilor de Păduri şi Păşuni din România, Nostra Silva, a organizat, sâmbătă, Congresul Naţional al Proprietarilor de Păduri şi Păşuni din România. Evenimentul s-a desfăşurat Palatul Patriarhiei, Aula Magna 'Teoctist Patriarhul'.

Manifestarea este urmată de un marş de protest 'Salvaţi pădurile României!' pe traseul Dealul Mitropoliei - Piaţa Unirii - Bulevardul I.C. Brătianu - Piaţa Universităţii

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO