1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Extern

Donald Trump nu mai vrea să desfiinţeze 'Obamacare'

Într-un interviu publicat vineri de ziarul Wall Street Journal, preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat că ar putea păstra o parte din reforma sistemului de asigurări de sănătate cunoscute sub numele de Obamacare, transmit agenţiile internaţionale de presă.

11 noi, 2016 | Agerpres

AFP reaminteşte că una din promisiunile făcute de Trump în campania electorală a fost că va anula reforma asistenţei medicale instituită de preşedintele în exerciţiu, Barack Obama.

Printre prevederile care ar putea fi păstrate din 'Obamacare' - legea din 2010 denumită oficial Affordable Care Act (Legea asistenţei cu costuri accesibile) - se numără obligaţia pentru firmele de asigurare de a nu refuza asigurarea clienţilor deja bolnavi şi posibilitatea ca părinţii să prelungească asigurarea copiilor. 'Îmi plac mult' aceste prevederi, a declarat Trump cunoscutei publicaţii economice.

Viitorul preşedinte, care la un moment dat ameninţa că va desfiinţa legea încă din prima zi a mandatului său, a afirmat că şi-a schimbat părerea după ce Obama l-a primit joi la Casa Albă. 'I-am promis că îi voi studia sugestiile, şi voi face asta din respect', a spus Trump.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO