1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 16 º

Extern

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Albă - presă

Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump a lăsat să se înţeleagă că preşedintele ales al Statelor Unite şi soţia sa, Melania, sunt îngrijoraţi de perspectiva schimbării şcolii fiului lor, Barron. Declaraţia pare să confirme speculaţia tabloidului New York Post că viitoarea primă doamnă ar putea rămâne la New York, împreună cu copilul, când Donald Trump se va instala la Casa Albă, pe 20 ianuarie, transmite AFP.

21 noi, 2016 | Agerpres

'Este evident complicat să schimbe şcoala fiului lor de 10 ani în mijlocul anului şcolar', a declarat duminică Jason Miller, directorul de comunicare al echipei de tranziţie prezidenţială a lui Trump, într-o teleconferinţă cu presa. El a promis că va urma o declaraţie 'mai oficială'.

Donald Trump a răspuns şi personal unei întrebări pe aceeaşi temă: când se vor muta la Casa Albă Melania şi Barron Trump? 'Foarte curând. Când o să termine şcoala', a răspuns viitorul preşedinte, fără alte detalii.

Familia Trump locuieşte acum la New York, într-un apartament de la ultimele niveluri ale Turnului Trump de pe Fifth Avenue, în districtul Manhattan. Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a treia soţie a lui Donald Trump, ar putea rămâne acolo, cu fiul lor, cel puţin la începutul mandatului prezidenţial. Barron este înscris la o şcoală privată din Upper West Side, cartierul bogat din Manhattan aflat între parcul central şi râul Hudson.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO