1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Doripesco deschide mâine restaurantul Delicii Rapide şi La Doi Paşi în judeţul Braşov

Compania Doripesco, controlată direct şi indirect de omul de afaceri braşovean Dorin Crizbăşan își continuă strategia de dezvoltare a afacerilor de turism și lansează mâine, un nou format de restaurant, Delicii Rapide & La Doi Pași, acesta fiind situat lângă Corabia Doripesco din Feldioara. Delicii Rapide & La Doi Pași reprezintă un magazin-restaurant ce are ca produs „vedetă”, Fishburger, dar și alte două tipuri de burgeri – Black Angus și Burger-ul din porc pentru tradiționaliști.

24 sep, 2020 | ECONOMICA.net

În cei peste 20 de ani de activitate, Doripesco și-a consolidat o serie de parteneriate, compania fiind adepta colaborărilor de lungă durată. Astfel, Metro Cash & Carry reprezintă unul dintre cei mai vechi parteneri ai firmei brașovene, motiv pentru care Doripesco a demarat acest concept de business în franciză pentru magazinul „La Doi Pași”.

„Fiind situat pe unul dintre cele mai tranzitate drumuri din România, DN13, restaurantul Delicii Rapide & La Doi Pași a fost creat pentru a satisface dorința și nevoile clienților aflați mereu în trafic și grăbiți. Feedback-ul primit din piață este foarte important pentru noi, iar în ultima jumătate de an, comportamentul consumatorilor s-a schimbat radical. Ne dorim să ne adaptăm solicitărilor acestora, iar noul format de restaurant reprezintă dovada faptului că  am reușit să răspundem la noi provocări”, a declarat Dorin Crizbăşan – Director General Doripesco S.A.

Pe parte de turism, Doripesco mai deține Complexul Turistic Doripesco (restaurant și motel), restaurantul Casa Păstrăvarului, pensiunea Poiana Râșnoavei Doripesco, dar și restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic în zonă. Avantajele competitive ale acestor locații de turism sunt reprezentate de următoarele elemente: meniul specific pescăresc cu pește de primă prospețime din bălțile proprii, ambianța extraordinară determinată de peisajul natural al lacurilor din împrejurimi, precum și activitățile de agrement oferite turiștilor.

Complexele piscicole aflate în custodia Doripesco prezintă avantaje deosebite nu doar pentru acvacultură, ci și pentru turism. Doripesco a introdus în circuitul turistic patru activități de agrement care se bucură de un real succes: pescuit sportiv, birdwatching, photohunting și vânătoare. Balta 4 este una dintre cele mai importante bălţi competiţionale din România, aici desfăşurându-se importante concursuri de pescuit sportiv. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO