1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Două benzi suplimentare pe sensul de ieşire din România în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse, deschise

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a deschis două benzi suplimentare pe sensul de ieşire din România în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse pentru fluidizarea traficului, în condiţiile în care coloana de vehicule depăşeşte 15 kilometri, a anunţat, joi, CNAIR.

13 dec, 2018 | Agerpres

"Având în vedere crearea de coloane mari de autovehicule în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse din cauza faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului de trafic, CNAIR a luat decizia de deschidere a două benzi suplimentare pe lângă cele două benzi existente. Astfel, la această oră, pentru fluidizarea traficului la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Bulgaria, CNAIR lucrează la capacitate maximă pe cele 4 benzi deschise", precizează Compania de drumuri într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în zona punctului de frontieră româno - bulgar s-au format coloane de vehicule pe o lungime de aproximativ 15 km şi au crescut timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO