1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Două noi drumuri expres: Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret. CNAIR a semnat contractele pentru studiile de fezabilitate

Contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi ale proiectelor tehnice necesare construcţiei drumurilor expres Paşcani - Suceava şi Suceava - Siret au fost semnate luni, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie Agerpres.

07 sep, 2020 | Agerpres

Operatorul economic care va realiza prestarea serviciilor este Search Corporation SRL - Egis România SA - Egis International SAS.

Pentru drumul expres Paşcani - Suceava, valoarea contractului este de 11,72 milioane de lei, fără TVA, şi are o durată de 24 de luni. Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri. Finanţarea se va face din fonduri europene nerambursabile.

Pentru drumul expres Suceava - Siret, valoarea contractului este de 10,09 milioane de lei, fără TVA, şi are o durată de 24 de luni. Lungimea estimată a traseului este de 41 de kilometri. Finanţarea se va face de asemenea din fonduri europene nerambursabile.

Ambele proiecte sunt prevăzute în Master Planul General de Transport al României (MPGT) şi este inclus în Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014 - 2020.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO