Dr. Leahu deschide o clinică la Ploieşti în urma unei investiţii de 500.000 de euro

Antreprenorul şi medicul Ionuţ Leahu, unul dintre cei mai puternici jucători din piaţa serviciilor dentare din ţara noastră, deschide sâmbătă o clinică stomatologică la Ploiești, în urma unei investiţii de 500.000 de euro. Investiţia s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic.
Cristina Şomănescu - vin, 16 apr. 2021, 11:20
Dr. Leahu deschide o clinică la Ploieşti în urma unei investiţii de 500.000 de euro

Aceasta este a 13-a clinică dentară din reţeaua deţinută de dr. Leahu.

Clinica din Ploieşti are opt cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie și un spațiu dedicat tratamentului copiilor. Echipa clinicii Dr. Leahu din Ploiești este formată din 21 de profesioniști, dintre care nouă medici și șase asistenți medicali, iar recrutările continuă.

“Odată cu deschiderea acestei clinici, investim, de fapt, în întreaga comunitate locală prin crearea locurilor de muncă noi, a oportunităților de specializare pentru medicii din Ploiești și facilitarea accesului la tratamente moderne pentru fiecare ploieștean, care se va convinge că orice afecțiune se poata trata în stomatologie. Chiar și cu restricțiile actuale, 20% din pacienți vin în clinicile noastre din București din alte orașe; ne-am propus să ducem noi același nivel de expertiză medicală mai aproape de ei prin crearea echipelor locale puternice și dezvoltarea comunității locale, în consecință”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei clinicilor Dr. Leahu.

În primul semestru din 2021, dr. Ionuţ Leahu va deschide un centru de excelență regional în Cluj-Napoca, care va avea 17 cabinete și un bloc operator. Investiţia în această clinică se ridică la 1,8 milioane de euro.

Citeşte şi Dr. Leahu vrea să angajeze 170 de oameni la clinicile sale din România în 2021

Rețeaua clinicilor dentare Dr. Leahu e prezentă în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu) și la Londra, unde a deschis o clinică în noiembrie 2020.
Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar nouă din clinici sunt avizate ATI. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de perfecționare Dr. Leahu.

Clinicile Dr. Leahu sunt prima entitate din industria de profil, tranzacţionată pe sistemul alternativ al Bursei de Valori București.

Vă amintim că dr. Ionuţ Leahu a deschis la Londra prima sa clinică din afara ţării, la 9 noiembrie 2020, în urma unei investiţii de 400.000 de lire sterline, suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti. Economica.net a scris pe larg despre acest subiect aici şi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul Cîțu despre marea relaxare: Fără restricții noaptea, restaurante deschise până la ora 24, meciuri și concerte cu spectatori
Premierul Cîțu despre marea relaxare: Fără restricții noaptea, restaurante deschise până la ora 24, meciuri și concerte ...
Începând de mâine, circulația pe timpul nopții va fi liberă, restaurantele vor fi deschise până la ora 24, iar magazinele revin la program normal. Sunt câteva dintre măsurile anunțate de......
Biofarm a raportat un profit în creștere cu 21% pentru primele trei luni ale anului
Biofarm a raportat un profit în creștere cu 21% pentru primele trei luni ale anului
Biofarm a înregistrat în primul trimestru al acestui an un profit net de 22,47 de milioane de lei, cu 21% mai mare faţă ...
Profitul SIF Oltenia s-a prăbușit în primele trei luni ale anului
Profitul SIF Oltenia s-a prăbușit în primele trei luni ale anului
Societatea de Investiţii Financiare Oltenia a încheiat primul trimestru cu un profit net de 1,057 de milioane de lei, de ...
Producătorul de mobilă Tandem din Republica Moldova deschide cel de-al șaptelea magazin din România
Producătorul de mobilă Tandem din Republica Moldova deschide cel de-al șaptelea magazin din România
Producătorul de mobilă Tandem din Chişinău a anunțat vineri că deschide cel de-al șaptelea magazin din România, la ...