1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Dr. Leahu intră pe piaţa din Cluj prin deschiderea unei clinici dentare la Turda, în urma unei investiţii de 350.000 de euro

Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa serviciilor dentare după afacerile rulate, inaugurează mâine, la Turda, al optulea centru stomatologic din portofoliu, în urma unei investiţii de 350.000 de euro. "Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre sunt numeroase persoane din această regiune", spune Ionuț Leahu, CEO și fondator al clinicilor dentare Dr. Leahu. 

Dr. Leahu va deschide un centru de excelenţă la Cluj-Napoca, în cursul acestui an, în care investeşte 2 milioane de euro. 

"Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și a spitalului din Cluj-Napoca, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre sunt numeroase persoane din această regiune", spune Ionuț Leahu, CEO și fondator al clinicilor dentare Dr. Leahu.

Dr. Leahu estimează că afacerile rulate de clinicile sale vor ajunge la 45 de milioane de lei în 2019.

Clinicile Dr. Leahu au avut afaceri nete de 29,55 milioane de lei în 2018, cu 70,58% mai mari decât în 2017, şi cu profit net de 1,93 milioane de lei, cu 29,85% mai mic decât în 2017, reiese din calculele Economica, realizate pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe de firmele care operează clinicile Dr. Leahu.

Dr. Leahu are, în prezent, opt clinici stomatologice în ţară: cinci în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda.

Clinicile Dr. Leahu au 200 de angajaţi şi vor angaja 100 de oameni în acest an. 

Cel mai mare jucător din piaţa stomatologică din ţara noastră este Dent Estet, cu afaceri nete care au depăşit 10 milioane de euro în 2018. În topul furnizorilor de servicii dentare private cu cele mai mari afaceri urmează clinicile Dr. Leahu, clinica DentalMed şi clinica Nicolescu & Agatstein, potrivit unei analize Economica.

Citeşte în Economica şi: Afacerile nete ale Dent Estet, liderul pieţei stomatologice, au crescut cu peste 18% şi au depăşit pragul de 10 milioane de euro în 2018

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO