1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

News

Dragnea: 10 miliarde de euro vor intra în comunităţile din România, în următorii ani, prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că în următorii ani doar prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii vor fi investiţi 10 miliarde de euro în comunităţile din România.

10 mai, 2019 | Agerpres

Potrivit acestuia, "Fondul de Dezvoltare şi Investiţii şi-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcţionare".

"În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei. Cele mai multe solicitări fac referire la infrastructura de transport, apă şi canalizare, reţele de energie electrică şi reţele de gaze, inclusiv extinderea acestora. Majoritatea proiectelor au întreaga documentaţie pregătită, inclusiv autorizaţia de construire sau devizele de lucrări. Solicitările sunt analizate în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi sunt soluţionate în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019, în valoare de 5.000 milioane lei. Fondurile vor fi suplimentate în concordanţă cu nevoile manifestate de autorităţile locale. Pentru lucrările executate se vor face plăţi până la 500 milioane euro. În următorii ani, doar prin Fondului de Dezvoltare şi Investiţii vor fi investiţi 10 miliarde de euro în comunităţile din România", a scris Dragnea vineri pe Facebook.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO