1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Dragnea despre legea offshore: s-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că "s-a ajuns la un consens" în ceea ce priveşte legea offshore, în sensul în care liderii grupurilor din Parlament ar trebui să se uite "mai atent" pe cifre.

06 oct, 2018 | Agerpres

Acesta a fost întrebat despre discuţia recentă cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. "V-am spus exact ieri că am stat de vorbă cu domnul Toader cam 1,5 minute. În rest, am vorbit pe legea offshore", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă liderii PSD şi ALDE au ajuns la un consens pe acest proiect de act normativ, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: "S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre şi eu cred că toţi liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre şi comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmise (discuţiile - n.r.) live şi toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba".

Dragnea a afirmat că ministrul de Finanţe a trimis o evaluare a impactului economic pe care l-ar avea legea offshore.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit şi despre un interval de timp ce vizează o dezbatere finală pe această lege. "A apărut incidentul cu dl Iancu (Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de industrie şi servicii a Camerei Deputaţilor, care a suferit un preinfarct - n.r.) şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână", a precizat Liviu Dragnea.

Camera Deputaţilor a decis miercuri, cu 210 voturi "pentru" şi o abţinere, retrimiterea la comisii, pentru o săptămână, a raportului la legea offshore.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO