1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

News

Dragnea: I-am cerut lui Sorin Grindeanu ca în Legea prevenţiei să fie un capitol şi pentru administraţia locală

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Adunarea generală a primarilor de municipii, că i-a cerut premierului Sorin Grindeanu ca în legea prevenţiei să fie introdus şi un capitol pentru administraţia locală, astfel încât instituţiile de control care constată disfuncţionalităţi să nu aplice sancţiuni, ci să prezinte un plan de conformare de care aleşii locali trebuie să ţină cont.

13 mar, 2017 | News.ro

„În ce priveşte prevenţia, am vorbit mult de Legea prevenţiei. Rog Guvernul, premierul, legea este aproape de final, să introducă şi un capitol pentru administraţia locală. Cât e cerut acest lucru, ca la un om de afaceri instituţiile de control vină, să constate, fără să aplice măsură punitivă, de ce nu se poate face acelaşi lucru şi pentru administraţia locală?", a afirmat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a explicat că „instituţiile de control ar trebui să constate disfuncţionalitatea, să prezinte un plan de conformare şi în acea perioadă primarul, preşedintele de CJ să se conformeze".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO