1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Finanţe şi bănci

Dragnea: M-am înţeles cu Tăriceanu că Negriţoiu trebuie revocat cât mai repede de la ASF. Instituţia nu poate funcţiona ca o moşie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că s-a înţeles cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, asupra faptului că Mişu Negriţoiu trebuie demis cât mai repede de la conducerea ASF, deoarece aceasta este o instituţie importantă care nu trebuie să funcţioneze ca şi cum ar fi „moşia” unuia sau unora, scrie News.ro.

27 apr, 2017 | News.ro

Întrebat dacă a ajuns la o înţelegere cu Călin Popescu Tăriceanu în ceea ce priveşte situaţia de la ASF, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ, argumentând că Autoritatea de Supraveghere Financiară este o instituţie importantă care nu trebuie să funcţioneze ca şi cum ar fi „moşia” unuia, scrie News.ro.

„Am avut o discuţie şi eu am înţeles că ne-am înţeles, trebuie să ducem la capăt acest proces, pentru că este o instituţie importantă care trebuie să funcţioneze cum trebuie, nu trebuie să funcţioneze ca şi cum ar fi moşia unuia sau unora. Eu am înţeles că ne-am înţeles”, a răspuns preşedintele Camerei Deputaţilor.

De asemenea, întrebat când ar trebui să ia în calcul revocarea lui Mişu Negriţoiu de la conducerea ASF, Dragnea a spus „cât de curând”.

„Cât de curând le punem pe toate pe calendar pentru că sunt foarte multe. Dar pentru mine este foarte important că am convenit împreună că este bine să facem lucrul acesta”, a conchis preşedintele PSD.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO