Dragnea: Nu iau în calcul demiterea întregului Guvern, PSD nu va depune moţiune de cenzură

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, că nu îşi doreşte demiterea întregului Guvern şi că partidul pe care îl conduce nu va depune o moţiune de cenzură în Parlament, dar a precizat că aşteaptă finalizarea evaluării privind punerea în practică a programului de guvernare.
Economica.net - mie, 07 iun. 2017, 10:50
Dragnea: Nu iau în calcul demiterea întregului Guvern, PSD nu va depune moţiune de cenzură

„Nu iau în calcul (depunerea unei moţiuni de cenzură – n. r.). Moţiune de cenzură PSD nu va depune. Eu nu iau în calcul demiterea întregului Guvern, eu iau în calcul finalizarea evaluării care trebuie să ne arate dacă programul de guvernare va fi pus în practică în totalitate”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se va opune în cazul în care s-ar contura în partid o majoritate favorabilă schimbării lui Sorin Grindeanu din funcţia de prim-ministru, Dragnea a spus că nu crede că se va ajunge acolo şi că el este interesat să existe o coerenţă în actul de guvernare.

„Noi încercăm foarte mult să ţinem cu acest Guvern”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă şi Guvernul ţine cu el, Dragnea a spus că el crede că da. „Sunteţi sigur?”, a fost el întrebat în continuare. „99% din Guvern ţine cu mine, de câteva luni de zile e tot prin anticameră pe aici”, a replicat Liviu Dragnea.

Chestionat ce nu îi convine la Sorin Grindeanu, liderul PSD a replicat: „Tocmai am spus că îl iubesc foarte mult. De ce mă întrebaţi ce nu-mi convine? Totuşi”.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, miercuri, la Parlament, că formaţiunea politică are mulţi membri capabili să-i înlocuiască pe actualii miniştrii, dar şi pe premier în cazul în care comisia care analizează activitatea Executivului va decide acest lucru, precizând că nemulţumirile social-democraţilor faţă de acesta sunt legate de comunicare şi de ritmul de implementare a unor măsuri din programul de guvernare.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...