1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

News

Dragnea: Nu mai acceptăm proiecte de imagine, personale care încearcă să schimbe decizii ale guvernului

Activitatea parlamentară şi aceea din comisii s-au aflat pe ordinea de zi la şedinţa CExN a PSD de vineri, unde s-a decis că nu se mai acceptă ''proiecte de imagine sau personale'' din dorinţa de a se schimba decizii ale guvernului, a declarat preşedintele social-democrat Liviu Dragnea la Suceviţa.

29 sep, 2017 | Agerpres

''S-a stabilit că membrii PSD care au un alt punct de vedere în ceea ce priveşte o acţiune guvernamentală trebuie să discute în mod civilizat şi în grupuri şi cu membrii guvernului şi la partid, pentru că discutăm de punerea în aplicare a unui program de guvernare votat de noi. Nu suntem dispuşi niciunul să mai acceptăm proiecte personale, proiecte de imagine, schimbând sau dorind să schimbe nişte decizii guvernamentale'', a afirmat Dragnea.

Totodată, liderul PSD a spus că se are în vedere îmbunătăţirea relaţionării dintre parlamentari şi membrii guvernului în CExN, pentru a se eficientiza activitatea.

''Am vorbit despre activitatea parlamentară, despre modul cum e bine să se relaţioneze cu miniştrii, şi anume, când sunt chemaţi la grupurile parlamentare, înainte de a fi chemaţi, să primească de la colegi care sunt temele pe care vor să le abordeze, care sunt întrebările pe care trebuie să le pună, pentru ca oamenii să vină pregătiţi şi să fie o întâlnire eficientă, adică ceea ce ridică colegii parlamentari să primească şi răspunsuri şi din discuţii poate împreună să se îmbunătăţească anumite acţiuni'', a spus Dragnea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO