1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Finanţe şi bănci

Dragnea: Se simte nevoia ca veniturile bugetare să fie mai mari în 2014. Aşteptăm soluţii de la MFP

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, că nivelul încasărilor este, în acest moment, sub cel prognozat, arătând că se simte nevoia ca veniturile bugetare să fie mai mari în 2014 şi că premierul Ponta şi PSD aşteaptă propuneri în acest sens de la Ministerul de Finanţe, condus de Daniel Chiţoiu.

24 oct, 2013 | Mediafax

Întrebat dacă se simte în acest moment o nevoie ca veniturile bugetare de anul viitor să fie mai mari, respectiv să fie aduse mai multe venituri la buget, Dragnea a răspuns: "Cam da. Pentru că nivelul de încasări, totuşi, anul ăsta, nu este la nivelul celui prognozat, al celui sperat".

"Şi noi aşteptăm cu foarte mare interes de la Ministerul Finanţelor Publice să vină cu propuneri, cu analize - de ce nivelul de încasări nu a fost atât de bun - şi cu nişte propuneri serioase de ridicare a gradului de colectare. De acolo aşteptăm şi noi cu interes, şi primul-ministru, şi noi, ceilalţi din Guvern, şi ca şi partid, ca PSD, aşteptăm de acolo din zona aia să ne spună cum se măresc veniturile pentru că este o zonă asumată din partea aia", a adăugat Dragnea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO