1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Dragoș Frumosu: Aș lua dreptul de a mai activa pe piață firmei care a livrat Selgros carne de pui

Președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară /FNSIA/, Dragoș Frumosu, a declarat, miercuri, că, din punctul său de vedere, firmei care a livrat carne de pasăre către Selgros ar trebui să i se ridice în totalitate dreptul de a mai activa pe piața alimentară.

30 oct, 2013 | Agerpres

"Cred că există o problemă pentru că, altfel, Selgros nu retrăgea o asemenea cantitate de carne. Vorbim despre aproximativ 7.000 de kilograme în București și în jur de 6.000 de kilograme la Brașov. Din punctul meu de vedere, au fost mai multe lucruri sau fenomene în acest caz. Mă miră foarte tare de ce un hypermarket de valoarea și mărimea Selgros-ului nu a anunțat Autoritatea Veterinară. Cert este un lucru: în condițiile în care carnea a plecat cu probleme de la abatorizare, eu, să fiu sincer, i-aș lua dreptul în totalitate acționarului de la firma respectivă de a mai activa în industria alimentară', a spus Frumosu, la un post de televiziune.

Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor /ANSVSA/, Vladimir Mănăstireanu, a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că o cantitate de aproximativ 7.352 de kilograme de carne a fost retrasă de la comercializare din magazinele Selgros din București.

Potrivit șefului ANSVSA, Selgros nu a informat Autoritatea Sanitară Veterinară despre carnea de pasăre retrasă de la comercializare.

Selgros a anunțat, miercuri, că a retras din magazinele sale toate produsele livrate de Avicola Călărași, din cauza aspectului și calității necorespunzătoare a acestora, și a decis stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situației.

În luna septembrie, compania Selgros a refuzat în mai multe magazine livrări de la furnizorul Avicola Călărași, din cauza aspectului și calității necorespunzătoare a produselor acestuia.

În data de 11 septembrie 2013, magazinul Selgros din Brăila a trimis direct la distrugere o cantitate importantă de carne de pasăre provenită de la Avicola Călărași.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO