1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Dragoș Frumosu (FNSIA): Lactatele și brânzeturile s-ar putea scumpi cu până la 20% în perioada următoare

Produsele din lapte și brânză s-ar putea scumpi cu până la 20% în perioada următoare, din cauza creșterilor de prețuri la carburanți și energie, dar și a măsurii referitoare la majorarea prețului la achiziția de lapte, a declarat miercuri Dragoș Frumosu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară (FNSIA).

15 ian, 2014 | Agerpres

'E posibil ca în perioada următoare lactatele și brânzeturile să se scumpească cu până la 20%, din cauza creșterilor de prețuri la carburanți, energie, dar și a măsurii referitoare la majorarea prețului la achiziția de lapte. Din punctul meu de vedere, această scumpire reprezintă o tragedie pentru populație, deoarece survine pe fondul unui val general de creșteri ale prețurilor produselor alimentare și nealimentare, dar și a scăderii constante a puterii de cumpărare', a spus Dragoș Frumosu.

Acesta a precizat, totodată, că este foarte important ca autoritățile să facă toate demersurile necesare pentru atragerea fondurilor europene.

'Este foarte important să profităm de banii europeni, iar de aceea autoritățile trebuie să facă toate demersurile necesare pentru atragerea acestor fonduri', a mai spus președintele FNSIA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO