1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Imobiliare

Dragoş Neacşu: Investiţia imobiliară, prima între modalităţile avantajoase de a gestiona surplusul de bani

Investiţia imobiliară reprezintă prima între modalităţile avantajoase de a gestiona surplusul de bani, fie că vorbim de utilizatori de servicii financiare sau non-utilizatori, potrivit unui studiu prezentat, marţi, de Dragoş Neacşu, preşedintele Erste Asset Management, la conferinţa 'Meeting the Challenges of Volatility'.

27 mar, 2018 | Agerpres

'La întrebarea 'Ce modalităţi avantajoase de a gestiona surplusul de bani mai există în acest moment din cunoştinţele dumneavoastră?' imobiliarele domină în continuare, fie că vorbim de utilizatori sau non-utilizatori de produse de investiţii, economisirea clasică acasă pierde teren, investiţiile în fonduri de pensii facultative sunt în creştere', a spus Dragoş Neacşu.

Pe locul doi în cazul utilizatorilor de servicii financiare se află investiţiile în fondurile de investiţii, iar pe trei investiţiile în fonduri de pensii facultative. În cazul non-utilizatorilor, pe locul doi se află economisirea clasică, acasă, iar pe trei investiţiile sigure, în aur sau titluri de stat.

De asemenea, întrebaţi care sunt elementele care generează cel mai mare risc pentru statutul financiar, pe primul loc se află, pentru ambele categorii, o nouă criză financiară, iar pe doi lipsa de stabilitate a mediului social/politic.

Dragoş Neacşu a menţionat că, iniţial, studiul a fost efectuat în aprilie - mai 2016, pe un eşantion de 775 de români, iar anul acesta eşantionul a fost majorat la 2.100 de persoane.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO