1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

Finanţe şi bănci

Dragu (MFP): Vom actualiza strategia fiscal bugetară pentru 2017-2019. Trebuie resurse pentru preşedinţia Consiliului UE

Strategia fiscal - bugetară a României pentru perioada 2017 - 2019 va fi actualizată, astfel încât aceasta să conţină şi anvelopa financiară necesară pregătirii şi deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în prima jumătate a anului 2019, a declarat luni ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu.

24 oct, 2016 | ECONOMICA.net

"Noi avem această strategie fiscal-bugetară pe trei ani. Vom actualiza, pentru perioada 2017 - 2019, această strategie fiscal bugetară în care continuă să intre şi resurse destinate pregătirii preşedinţiei, la acest moment la un nivel estimativ, pe baza cifrelor pe care alte ţări le-au vehiculat. Într-un orizont pe termen scurt, sperăm să avem şi cifrele concrete pentru exerciţiul specific României şi pe baza input-urilor de la ministerele care participă în acest proces", a explicat Dragu în cadrul dezbaterii "Start pentru 2019, România la preşedinţia Consiliului UE".

Potrivit acesteia, experţi din cadrul Ministerului Finanţelor Publice au avut întâlniri cu experţi din Talin (Estonia, ţară care va deţine preşedinţia Consiliului UE în a doua jumătate a anului 2017), în care au discutat cu privire la modalitatea de stabilire a resurselor financiare necesare pregătirii şi deţinerii preşedinţiei Consiliului UE.

Sursa: AGERPRES

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO