1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Umbrărescu, desemnat câștigător și pentru construirea Drumului Expres Brăila - Galați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a stabilit câștigătorul licitației pentru construirea celor 11 kilometri ai Drumului Expres Brăila - Galați. Este vorba de constructorul din Bacău, Dorinel Umbărescu, care va executa și centura orașului-port la Dunăre.

23 sep, 2020 | | ECONOMICA.net

"Colegii mei de la Companie trimit chiar în aceste clipe comunicările privind desemnarea ofertantului câștigător pentru Drumul Expres Brăila - Galați. Eu sunt bucuroasă că este un constructor în care eu personal am mare încredere și care a dovedit -o. Este un constructor din zonă, din Bacău, este același antreprenor care face și centura ocolitoare a Galațiului și sunt convinsă că va reuși să termine ambele proiecte într-un termen mai scurt decât cele din contract. Ne-a dovedit acest lucru pe toate proiectele pe care le implementăm. Este vorba de Spedition UMB din Bacău, ei au câștigat această lucrare cu perioada de proiectare de 10 luni, aici sunt sigură că va fi mai puțin de 10, și perioadă de execuție de 24 luni", a declarat miercuri la Galați Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR.

Tot miercuri, CNAIR urmează să semneze la Galați contractul pentru proiectarea și execuția centurii orașului, cu ofertantul desemnat câștigător, Spedition UMB.

Pe 29 aprilie 2020 a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Proiectare și Executie „Drum Expres Brăila - Galați".

Până la termenul limită de depunere au depus oferte cinci ofertanți:

1. SC ARCADA COMPANY SA

2. Asocierea ASTALDI SpA – TANCRAD SRL

3. Asocierea MAVGO HOLDING SRL - SC AQUA PARC SRL- SC BDU MAXI CONSTRUCT SRL – HYDROSTROY AD

4. RIZZANI de ECCHER SpA

5. Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRl - SC SPEDITION UMB SRL – SC TEHNOSTRADE SRL

Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA.

Lungimea estimată a traseului este de aproximativ 11 km. Durata contractului este de 94 luni și cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câștigător.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO