Drumul naţional Galaţi – Tecuci este în continuare închis

Drumul naţional (DN) 25 Galaţi - Tecuci este în continuare închis, sâmbătă, între localităţile Şendreni şi Hanu Conachi, din cauza apei de pe carosabil, anunţă Infotrafic, în timp ce pe DN 7 C Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă, şoferii care folosesc şoseaua fiind obligaţi să aibă anvelope de iarnă pe maşini.
Economica.net - sâm, 15 oct. 2016, 06:13
Drumul naţional Galaţi - Tecuci este în continuare închis

Centrul Infotrafic anunţă câ sâmbătă dimineaţă, pe DN 25, Galaţi – Tecuci, este apă pe carosabil, în urma inundaţiilor, şi este închis la kilometrii 31+200 – 68+197, între localităţile gălăţene Şendreni şi Hanu Conachi, informează News.ro.

Ruta ocolitoare (pentru ambele sesuri) este DN 25 A Hanu Conachi – Fundeni – Năneşti, DN 23 Năneşti – Muchea – intersecţie cu DN 2 B (Brăila), DN 2 B (E87) intersecţie cu DN 23 – intersecţie cu DN 25 (Şendreni), DN 25 Şendreni – Galaţi, potrivit sursei citate.

Vineri, DN 7 C Transfăgărăşan a fost deszăpezit şi redeschis, dar şoferii care circulă pe acest drum sunt obligaţi să aibă maşinile echipate cu anvelope de iarnă.

Totodată, Infotrafic aminteşte că, din pricina condiţiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă şi vânt puternic), DN 67 C Transalpina a fost închis (din data de 8 octombrie) între Rânca şi Obârşia Lotrului, între kilometrii 34+500 – 59+800.

Pe DN 10 Buzău – Braşov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (kilometrii 85+534-86+948), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă, în timp ce pentru celelalte maşini viteza maximă de deplasare este de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN 1 B Buzău – Ploieşti, DN 1 A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN 1 Săcele – Braşov, potrivit Infotrafic.

În judeţul Argeş, până în data de 15 noiembrie 2016, pe Valea Oltului, DN 7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 128 şi 134, pe raza comunei Drăganu, se fac lucrări de decopertare şi asfaltare, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie, mai arată sursa citată.

Traficul se desfăşoară cu restricţii pe DN 7 şi în judeţul Sibiu, unde se circulă pe o bandă, alternativ, în zona Turnu Spart (între localităţile Boiţa şi Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiş.  Infotrafic atrage atenţia că în zonă apar frecvent probleme de fluenţă a circulaţiei auto.

Tot pe Valea Oltului, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului). Şi în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule, potrivit Infotrafic.

Sunt restricţii şi pe DN 13 C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), pe unde autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone nu au voie să circule, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu maşinilor cu o masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionat pe DN 17 A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Infotrafic mai aminteşte că, în judeţul Constanţa, până 30 noiembrie 2016, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (pe DN 39, kilometrii 8+988) este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, deoarece se fac lucrări de reabilitare.

Rutele ocolitoare recomandate sunt: – către Mangalia: nod rutier A 4 (intersecţie cu DN 39, Agigea) – A 4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN 39 A – DN 39 A – intersecţie cu DN 39 – DN 39 Eforie-Nord – Mangalia.

Către Negru Vodă se poate vircula pe ruta: nod rutier A 4 (intersecţie cu DN 39, Agigea) – A 4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN 39 A – DN 39 A – intersecţie cu DN 39 – DN 39 Eforie-Nord – Agigea – DN 38 Agigea – Negru Vodă.

Potrivit Infotrafic, traficul feroviar este întrerupt între staţiile Şeica Mare şi Copşa Mică, judeţul Sibiu, deoarece se fac lucrări în vederea efectuării legăturii liniei secundare 208 Sibiu – Copşa Mică cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN). Circulaţia trenurilor se desfăşoară normal, cu transbordarea auto a călătorilor între staţiile de cale ferată menţionate.

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Marile universităţi bucureştene vor începe cursurile semestrului I din noul an de învăţământ în format hibrid - online şi cu prezenţă fizică, cu respectarea măsurilor de protecţie......
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Prin vânzarea a jumătate din pachetul SN Nuclearelectrica în luna iunie a acestui an, EVERGENT Investments a încasat ...
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Începând cu data de 1 martie 2022, contribuabilii vor fi obligați să se înroleze în Spațiul Privat Virtual (SPV), ...
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii se pregătesc
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii ...
RESTRICŢII BUCUREŞTI - Rata de infectare în Capitală a crescut peste 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Asta ...