1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Noile numere fără taxe pentru relaţii cu clienţii de la E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuţie Dobrogea

Companiile E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea anunță noile numere tip TelVerde, prin care clienții vor putea apela fără taxe centrele pentru relații cu clienții, din rețelele de telefonie din România.

22 dec, 2016 | Agerpres

Pentru a facilita comunicarea cu clienții și pentru a preîntâmpina eventuale probleme, noile numere vor funcționa în paralel cu cele actuale, care rămân valabile.

Astfel, clienții vor putea intra gratuit în legătură telefonică cu centrul de relații cu clienții la 0800 070 888 pentru Regiunea Muntenia Sud, 0800 070 444 pentru Regiunea Banat și 0800 070 555 pentru Regiunea Dobrogea.

Cele trei companii gestionează și modernizează rețelele electrice din regiunile menționate, având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității serviciului de distribuție. Firmele distribuie anual circa 15 TWh de electricitate printr-o rețea de peste 90.000 km.

Potrivit rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), E-Distribuție Muntenia a fost în ultimii trei ani cel mai performant operator de distribuție din România din punct de vedere al calității serviciului de distribuție. Astfel, durata medie a întreruperilor per client/an (SAIDI - System Average Interruption Duration Index) la E-Distribuţie Muntenia a fost în 2015 de 221 de minute, cel mai bun nivel din țară.

Companiile E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea au înregistrat anul trecut un nivel al SAIDI de 247 minute și, respectiv, 234 minute, media la nivel național fiind de 308 minute.

Enel este o companie energetică multinațională, jucând un rol important pe piața de electricitate și gaze naturale din lume, concentrându-se în special în Europa și America Latină. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 90 GW, generează electricitate și gaz printr-o rețea ce acoperă circa 1,9 milioane km. Cu cei 61 de milioane de consumatori în toată lumea, Enel deține cea mai mare bază de clienți comparativ cu societățile europene din acest sector și este printre cele mai mari companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției si furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți din trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind aproape o treime din piața locală de distribuție.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO