1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

News

E oficial. Facebook lansează joi noul News Feed al reţelei

Este oficial. Joi, 7 martie, reţeaua de socializare Facebook va prezenta noul design al news feed-ului.

04 mar, 2013 | Economica.net

În acest sens va avea loc şi un eveniment special în California, la Menlo Park, scriu cei de la Vibe. Facebook a suferit ultima schimbare majoră în 2011, când a trecut la Timeline şi a lansat si opţiunea ce permite utilizatorilor să îşi organizeze informaţiile din News Feed în funcţie de - cele mai importante sau cele mai recente date. Toate profilurile reţelei au trecut în mod automat la acest nou layout abia în 2012.

Reamintim faptul că la sfârşitul săptămânii trecute au fost postate pe internet imagini cu modul în care ar putea fi schimbat şi actualul Timeline. Noul design este deja activ în Noua Zeelandă şi este complet schimbat.

Bara de instrumente este cea care a suferit cea mai drastică schimbare. Mai concret, în locul unde erau căsuţele cu poze ale secţiunilor Friends, Photos, Maps şi Likes, acum se află doar butoanele text About, Friends, Photos şi More.

De asemenea, căşuţa pentru postare este mutată din partea stângă în partea dreaptă, în timp ce informaţiile despre utilizatori vor fi aranjate cu totul altfel sub poza de profil. Mai multe imagini aici 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO