1EUR = 4.7274 RON | Bucureşti 32 º

Companii

E oficial: Mecedes - Benz a câştigat licitaţia pentru 28 de autobuze hibrid din Târgovişte

Primăria Târgovişte a finalizat procedura de evaluare din cadrul licitaţiei pentru 28 de autobuze hibrid şi a declarat câştigătoare oferta unicului participant, Mercedes – Benz, potrivit presei locale.

17 iul, 2019 | ECONOMICA.net

"Administraţia locală târgovişteană a finalizat licitaţia de achiziţie a celor 28 de autobuze", anunţă TârgovişteNews.ro, care adaugă că modelul Mercedes - Benz Citaro Hybrid va circula anul viitor în oraş.

Târgovişte este al treilea oraş din România care a lansat licitaţie pentru autobuze hibrid după Baia Mare şi Satu Mare.

Primăria Târgovişte a publicat pe 22 februarie anunţul pentru achiziţia a 28 de autobuze hibrid, cu o valoare estimată de 52 milioane de lei (11 milioane de euro).

La această licitaţie a depus ofertă doar Mercedes - Benz România, potrivit datelor din platforma de achiziţii publice SICAP.

Mercedes - Benz România este ofertant unic şi la cea mai mare licitaţie de autobuze hibrid din ţară. Acesta a depus singura ofertă şi la licitaţia Primăriei Bucureşti pentru achiziţia a 130 de autobuze hibrid, cu o valoare estimată de 195 milioane de lei.

Citeşte şi Harta autobuzelor hibrid din România: nemţii de la Mercedes îşi adjudecă sudul, polonezii de la Solaris iau nordul

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO