1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Companii

E oficial: Mecedes - Benz a câştigat licitaţia pentru 28 de autobuze hibrid din Târgovişte

Primăria Târgovişte a finalizat procedura de evaluare din cadrul licitaţiei pentru 28 de autobuze hibrid şi a declarat câştigătoare oferta unicului participant, Mercedes – Benz, potrivit presei locale.

17 iul, 2019 | ECONOMICA.net

"Administraţia locală târgovişteană a finalizat licitaţia de achiziţie a celor 28 de autobuze", anunţă TârgovişteNews.ro, care adaugă că modelul Mercedes - Benz Citaro Hybrid va circula anul viitor în oraş.

Târgovişte este al treilea oraş din România care a lansat licitaţie pentru autobuze hibrid după Baia Mare şi Satu Mare.

Primăria Târgovişte a publicat pe 22 februarie anunţul pentru achiziţia a 28 de autobuze hibrid, cu o valoare estimată de 52 milioane de lei (11 milioane de euro).

La această licitaţie a depus ofertă doar Mercedes - Benz România, potrivit datelor din platforma de achiziţii publice SICAP.

Mercedes - Benz România este ofertant unic şi la cea mai mare licitaţie de autobuze hibrid din ţară. Acesta a depus singura ofertă şi la licitaţia Primăriei Bucureşti pentru achiziţia a 130 de autobuze hibrid, cu o valoare estimată de 195 milioane de lei.

Citeşte şi Harta autobuzelor hibrid din România: nemţii de la Mercedes îşi adjudecă sudul, polonezii de la Solaris iau nordul

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO