1EUR = 4.7834 RON | Bucureşti 9 º

Imobiliare

Eden Capital Management a preluat compania care dezvoltă proiectul Da Vinci Residence de pe Calea Văcăreşti

Compania românească de dezvoltare imobiliară Eden Capital Development a preluat de la DaVinci Group, compania care dezvolta proiectul rezidențial Da Vinci Residence, aflat la marginea Deltei Văcărești și vis-a-vis de intrarea în parcul Văcărești/Tineretului prin str. Costache Stamate. Valoarea estimată a tranzacției e de 7-8 milioane de euro, iar proiectul include trei clădiri cu aproximativ 333 de apartamente dintre care 111 se află în dezvoltare în prezent.

24 aug, 2019 | | ECONOMICA.net

Potrivit oficialilor Eden Capital Development, numele proiectului rezidențial va fi schimbat, iar planurile vor suferi câteva modificări pentru adaptarea la noul dezvoltator și la situația din piață. Potrivit proiectului inițial, Da Vinci Residence includea studio-uri, apartamente cu doua, trei și patru camere, cu prețuri cuprinse între 59.000 și 238.000 de euro.

Investitorul e cunoscut și pentru preluarea, finalizarea și vânzarea Cortina Residence, proiect cu 270 de apartamente, intrat în insolvență în 2010.

Investitorii au mai dezvoltat în ultimii ani patru ansambluri rezidenţiale cu circa 500 de apartamente în zona prelungirea Ghencea sub brandul Sunrise Residence, dar au prins gustul proiectelor premium, printre care se află Dynamic City din apropierea parcului Verdi sau Four City North, compus din patru cladiri, are 568 de apartamente și aproximativ 80.000 mp suprafață construită, oferind apartamente cu două camere cu suprafețe cuprinse între 53 și 97 mp construiți și apartamente cu trei camere având suprafețe cuprinse între 75 și 160 mp construiți.

Un alt proiect premium lansat de Eden Capital Development e Cortina Academy, care include o clădire de lux, de nouă etaje, cu 295 de apartamente incluse și e vândut în proporție de peste 30%, iar finalizarea e programată pentru sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor.

De altfel, compania a anunțat că e dispusă să preia proiecte rezidențiale începute și aflate în zone bune, care vor fi atrăgătoare pentru cumpărători.

SURSA FOTO

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO