Edenred vrea să-şi extindă echipa de specialişti IT din hubul de la București

Edenred aniversează doi ani de la deschiderea în București a hub-ului internațional pentru inovație și proiecte digitale strategice, și are în plan creșterea echipei, de la 150 de angajați, în prezent, la aproximativ 250, până la finalul anului viitor.
Lidia Neagu - joi, 17 iun. 2021, 13:06
Edenred vrea să-şi extindă echipa de specialişti IT din hubul de la București

Centrul de la București e un hub global pentru dezvoltare și livrarea de soluții digitale pentru toate sucursalele Edenred.

Edenred Digital Center (EDC) este un pilon cheie al diviziei de tehnologie a grupului Edenred și livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată.

Soluțiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 46 de țări în care este prezent grupul.

„La doi ani de la deschiderea hubului Edenred Digital Center în București, importanța acestuia a fost deja demonstrată și am reușit să atragem unii dintre cei mai talentați specialiști români din tehnologie. De la înființare, importața sa în grup a crescut constant și continuăm să extindem inițiativele globale dezvoltate în centru. Hub-ul este esențial pentru strategia noastră globală pentru Mobile, capacitățile de a ne conecta la parteneri prin API-uri și diferite produse fintech pentru gestionarea soluțiilor Edenred. Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse și servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din București vor fi o resursă esențială, de aceea vom continua să
atragem cei mai talentați specialiști în IT în centru din București”, a declarat Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred.

EDC caută programatori în zona de Java, .NET sau mobile, securitate și arhitectură.

„Nu căutăm poziţii de juniori, ci vrem să atragem cei mai buni specialişti care vor lucra cu tehnologii de top”, a dclarat Răzvan Popescu, HR Digital Global Technology EDC Site Leader.

În prezent, angajații lucrează în sistem hibrid, de tip două zile la birou (la alegere) şi trei zile de acasă. Reprezentanții Edenred spun că modelul hibrid va rămâne în continuare, pe termen lung, dar acest program poate fi adaptat în funcţie de situaţia pandemică.

În 2021 Edenred va dezvolta inclusiv de la București o nouă aplicație, precum şi soluţii de plată cu telefonul.

Grupul Edenred este prezent și implicat în comunitățile locale, atât prin intermediul soluțiilor oferite, dar și prin abordarea sa bazată pe dezvoltarea durabilă. De la lansarea Edenred Digital Center în România, echipa sprijină constant comunitatea locală cu acțiuni în cadrul evenimentelor de CSR dedicate copiilor din medii dezavantajate, cărora le oferă acces la cursuri de coding și consiliere educațională ce le poate influența pozitiv întreg parcursul academic.

Edenred este lider de piata ca platforma de servicii și plăți și este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al
pieței muncii, conectând peste 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienți corporativi în 46 de țări.

Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentatie (tichete de masă), flote auto și mobilitate (carduri de combustibil, soluții multi-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport), stimulente (vouchere și carduri cadou, platforme dedicate angajaților) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de
euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar obligă tot personalul sanitar să se vaccineze anti-COVID-19
Guvernul maghiar obligă tot personalul sanitar să se vaccineze anti-COVID-19
Guvernul ungar a impus prin decret vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 pentru personalul sanitar, inclusiv lucrătorii din sectorul de distribuţie a medicamentelor, cei care nu se vaccinează cel......
Spania a înregistrat o creștere economică peste așteptări în trimestrul doi
Spania a înregistrat o creștere economică peste așteptări în trimestrul doi
Spania, a patra economie a zonei euro, s-a redresat mai rapid decât se estima în trimestrul doi din 2021, în pofida restricţiilor ...
Luxemburg a amendat Amazon cu peste 888 de milioane de dolari pentru încălcarea GDPR
Luxemburg a amendat Amazon cu peste 888 de milioane de dolari pentru încălcarea GDPR
Autoritățile din Luxemburg care se ocupă de protecția datelor cu caracter personal au penalizat gigantul american Amazon ...
Noi reglementări privind concediile medicale intră în vigoare de la 1 august. Cel puțin două episoade de recuperare pentru fiecare episod de boală
Noi reglementări privind concediile medicale intră în vigoare de la 1 august. Cel puțin două episoade de recuperare ...
Noi reglementări referitoare la modul de acordare a concediilor medicale vor intra în vigoare începând cu data de 1 august, ...