1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 10 º

News

eJobs a lansat o linie telefonică la care eşti ajutat de profesionişti să-ţi găseşti un loc de muncă

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România, a lansat o linie telefonică de suport şi consiliere profesională adresată cu precădere şomerilor, candidaţilor aflaţi la început de carieră, muncitorilor calificaţi şi necalificaţi care vor să-şi schimbe locul de muncă. Numărul scurt la care pot suna cei care vor să fie ajutaţi să-şi găsească un loc de muncă este (021)9124, are tarif normal și poate fi apelat din toată țara.

06 iun, 2018 | ECONOMICA.net

“Piaţa muncii se află la un maxim istoric în ceea ce privește cererea pentru candidați și tot la un maxim istoric este și numărul de anunțuri ale angajatorilor postate pe internet mai mult decât în oricare alt loc. Din păcate însă există foarte mulți români, în special cei din categoria de vârstă 40+ și chiar cei aflaţi la început de carieră, care fie nu sunt digitalizați, fie nu sunt familiarizați cu ceea ce presupune un proces de recrutare. Asta înseamnă CV, metode de aplicare, căutarea și găsirea joburilor potrivite. De aceea, am decis să facem un pas în față în abordarea noastră și să ne adresăm specific și acestor candidați, care până acum erau ușor defavorizați, în ciuda faptului că erau foarte doriți de angajatori. Venim în sprijinul lor cu o soluție simplă, ușor accesibilă și, cel mai important, familară lor – un număr de telefon și o persoană avizată care să îi consilieze și să le răspundă la orice întrebare. Pe termen scurt și mediu, vom avea mai mulți oameni din acest segment care își găsesc job mai ușor, iar pe termen lung vom avea o piață cu candidați digitalizați și mai bine pregătiți pentru angajare”, spune Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

La capătul liniei telefonice se află un consilier eJobs care oferă suport pe tot parcursul procesului de găsire a unui loc de muncă, de la completarea CV-ului, crearea unui profil de candidat, identificarea job-urilor compatibile cu pregătirea și nivelul de experiență, precum și sfaturi punctuale cu privire la oportunitățile de angajare.

“Am primit deja un număr impresionant de telefoane, semn că această nevoie exista în piață de multă vreme, iar faptul că durata medie a unei convorbiri este de peste 8 minute arată că acești candidați se aflau până acum într-un impas care îi împiedica să își găsească un loc de muncă. Cu un CV pus la punct, cu un cont activ pe platformele de recrutare și cu o idee clară despre cum și ce să caute pe piața muncii, ei devin eligibili nu doar în acest moment, ci și pentru viitor”, a adăugat Bogdan Badea.

În acest moment, aproape 18.000 de anunțurile de muncă postate pe eJobs se adresează muncitorilor necalificați și mai mult de 32.000 de anunţuri vizează tinerii aflați la început de carieră, cu cel mult doi ani experiență de muncă. 

Lansată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs România aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția.
eJobs.ro are un număr de peste 3,8 milioane de CV-uri, mai mult de 2 milioane de utilizatori unici lunari, 7.000 de CV-uri actualizate zilnic și o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați. 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO