1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Companii

eJobs a rulat afaceri de 9,6 milioane de euro în 2018, cu 20% mai mari decât în 2017. În 2019 vrea să depăşească pragul de 10 milioane de euro

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 9,6 milioane de euro, cu 20% mai mare decât nivelul atins în 2017. Cu acest rezultat, compania rămâne lider al pieţei de recrutare online pentru al treilea an consecutiv, cu o cotă de piață de peste 50% și cu o bază de date care a depășit pragul de 4 milioane de candidați. Compania mizează pe afaceri de peste 12 milioane de euro în 2019, potrivit informaţiilor remise Economica.  

20 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Principalul motor de creștere al anului trecut au fost anunțurile de recrutare, adică activitatea de bază a companiei, eJobs înregistrând peste 100.000 de anunțuri publicate pe site și mai mult de 9 milioane de candidaturi în 2018.

"Anul trecut a fost unul în care am crescut considerabil din activitatea de core business, însă ne-am extins și pe linii conexe, de la linia de evenimente HR World, până la proiecte dedicate unor anumite categorii de candidați, cum ar fi Primul Job sau linia scurtă de consiliere profesională pentru candidații nedigitalizați. Am adus, totodată, în România primul comparator de salarii din piață, Paylab, și am continuat să oferim servicii de employer branding. În acest moment, cine nu merge dincolo de punctul în care este doar o platformă de recrutare online nu mai poate fi competitiv și atrăgător, nici pentru candidați, nici pentru clienți", spune Bogdan Badea, CEO la eJobs România.

Pentru 2019, eJobs îşi propune să crească cifra de afaceri cu circa 30% faţă de nivelul atins în 2018. O contribuție importantă la realizarea acestei creșteri o vor avea liniile de business lansate anul trecut, Academia de IT și Academia de Employer Branding, pe care le va lansa în această primăvară, precum şi linia de Masterclass-uri demarate în acest an. 

"Sunt două proiecte pe care le-am adus în România în calitate de parteneri ai Coders Lab, din Polonia, pentru Academia de IT, respectiv Universum Global, din Suedia, pentru Academia de Employer Branding. Prima se adresează celor care vor o carieră în IT, indiferent de vârsta pe care o au sau de experiența profesională, iar a doua îi vizează pe specialiștii în HR sau Marketing care vor să se supraspecializeze în Employer Branding și să obțină o certificare în acest sens. Sunt două zone care au nevoie acută de specialiști și, dincolo de asta, sunt și foarte mulți candidați care își doresc să lucreze în IT sau în Employer Branding, atrași fie de ideea salariilor mari, fie de faptul, cum e cazul employer brandingului, că este un domeniu nou, în care companiile au început să investească foarte mult și care, prin urmare, a început și să se dezvolte rapid", a adăugat Bogdan Badea.

Lansată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs România aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO