ELIAN Solutions, parte a Bittnet Group, și-a dublat veniturile în primul semestru

ELIAN Solutions, parte a grupului Bittnet, companie specializată în furnizarea de soluții de business ERP, a înregistrat în cel de-al doilea trimestru din 2022 o creștere importantă a performanței de afaceri și operaționale, cifra de afaceri fiind cu 161% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut. De asemenea, în primul semestrul, compania și-a dublat veniturile față de primele șase luni ale anului trecut, la 5,49 milioane lei, iar profitul brut în aceeași perioadă a fost de 859.000 lei.
Lidia Neagu - mie, 07 sept. 2022, 11:23
ELIAN Solutions, parte a Bittnet Group, și-a dublat veniturile în primul semestru

După un an 2021 în care ELIAN Solutions s-a situat permanent pe un trend ascendent, tendința a continuat și în primul trimestru din 2022, dar și în cel de-al doilea. Astfel, toate cele trei componente ale modelului de afaceri al companiei au avut un ritm de creștere de peste 100% în trimestrul 2 al acestui an față de perioada similară a anului trecut: serviciile de implementare ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central au crescut cu 123%, volumul serviciilor de suport s-a majorat cu 172%, iar vânzarea de licențe este cu 193% mai mare.

Creșterea volumului serviciilor a impus o politică de dezvoltare a echipelor fiecărei divizii a ELIAN Solutions. Procesul de recrutare început anul trecut va continua și anul acesta. Iar dacă în 2021 echipa număra 29 de persoane, la finalul celui de-al doilea trimestru li s-au adăugat încă 10 specialiști. 

Ritmul accelerat de creștere al companiei, care deține o certificare Microsoft Gold Enterprise Resource Planning încă din 2016, se datorează pe de-o parte creșterii volumului de servicii oferite, de peste 100% față de aceeași perioadă a anului trecut, dar și investițiilor în echipă și în pregătirea profesională a acesteia. „Acest fapt contribuie la menținerea profitabilității companiei pe termen lung”, explică Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions.

Specializată în dezvoltarea și implementarea soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central, local sau în Cloud, ELIAN Solutions este una dintre companiile de top din România pe segmentul pe care operează. Cu o experiență de peste 14 ani pe piața implementărilor soluției software ERP Microsoft, compania targetează piața internațională de profil ca obiectiv pentru următorii doi ani și deja a realizat primii pași în această direcție. Încă din 2015, ELIAN prestează servicii și livrează soluții și peste hotare. Bulgaria, Croația, Germania, Elvetia și SUA sunt câteva dintre țările în care au fost exportate serviciile ELIAN.

„Credem că respectul față de munca împreună cu partenerii noștri – una dintre valorile noastre fundamentale – pune o temelie solidă tuturor proiectelor pe care le demarăm. Concret, aceasta înseamnă că oferim tuturor celor interesați de consolidarea și extinderea afacerii cu ajutorul tehnologiei soluții informatice personalizate în funcție de nevoile de business și obiectivele dorite. Lucrăm în strânsă cooperare cu clienții și le oferim nu numai ingineri, ci și consultanți de business alături de care pot construi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea companiilor. Cifrele de afaceri spectaculoase din primul semestru se explică atât prin caracterul inovator al business-ului nostru, cât și prin faptul că avem o echipă unită, omogenă, cu vechime în domeniu”, mai spune CEO-ul ELIAN Solutions.

Pentru anul în curs, compania și-a propus dublarea cifrei de afaceri față de anul anterior, iar obiectivul pentru primul semestru a fost atins. 

Cu peste 150 de implementări în diverse industrii, de la retail, distribuție, producție agricolă, la servicii de IT, audit, fabricație textile și multe altele, compania specializată în furnizarea de soluții ERP de ultimă generație oferă cele mai bune condiții de optimizare și creștere a business-urilor existente pe piață în acest moment. Utilizată astăzi de sute de mii de companii din întreaga lume, Dynamics 365 Business Central, soluția Microsoft implementată de ELIAN Solutions are module dedicate pentru management financiar, vânzări și marketing, cumpărări și datorii, depozit, fabricație, planificare resurse, lucrări si management de service și resurse umane.

Companiile Chopstix, Supercom, Stentor, Sophore Investments, Riso Scotti, JF Furnir, Dietsmann, Dentstore sau Global Plast sunt doar o parte dintre companiile  care au ales ca partener și consilier de business ELIAN Solutions. Soluția ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central a devenit un important tool de business în întreaga lume pentru că ajută la planificarea, gestionarea și monitorizarea afacerilor, într-un mod personalizat. Soluția informatică asigură un control centralizat pentru business-uri, indiferent dacă sunt dezvoltate pe segmentul de retail, distribuție, producție agricolă sau imobiliare. Microsoft, in calitate de producător global, are perspective aparte asupra tehnologiei şi reprezintă o garanţie pe termen lung pentru companiile care aleg solutia Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Parte a Bittnet Group, ELIAN Solutions a fost  fondată în 2008, companie specializata in implementarea solutiei  ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, local sau în Cloud. În portofoliul echipei ELIAN se înscriu în prezent peste 150 de implementari ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central de succes în numeroase industrii – retail, distribuție, producție agricolă, producție textile, servicii de IT, servicii de audit etc.

Te-ar mai putea interesa și
Annalena Baerbock: Germania ia foarte în serios amenințările nucleare făcute de Putin
Annalena Baerbock: Germania ia foarte în serios amenințările nucleare făcute de Putin
Guvernul german tratează ''foarte serios'' ameninţările nucleare ale preşedintelui rus Vladimir Putin, dar nu îşi va permite să fie şantajat de Moscova, a susţinut ministrul de externe......
Premierul Elisabeth Borne susține că Franța vrea să facă insuportabil costul războiului pentru Rusia
Premierul Elisabeth Borne susține că Franța vrea să facă insuportabil costul războiului pentru Rusia
Franţa vrea să facă "insuportabil costul războiului pentru Rusia", a declarat luni şefa guvernului francez Elisabeth ...
Trenuri noi în România: Cum va împărți ARF ramele Alstom între CFR Călători și operatorii privați
Trenuri noi în România: Cum va împărți ARF ramele Alstom între CFR Călători și operatorii privați
Ramele electrice interregionale RE-IR, achiziționate de statul român prin Autoritatea pentru Reformă Feroviară, vor fi ...
FMI: Până la 20 de state, în special din Africa, vor solicita asistență de urgență pentru a face față crizei alimentare
FMI: Până la 20 de state, în special din Africa, vor solicita asistență de urgență pentru a face față crizei alimentare
Fondul Monetar Internaţional a anunţat luni că până la 20 de ţări, în special din Africa, ar putea avea nevoie de ...