eMAG a înregistrat de Black Friday în Bulgaria şi Ungaria comenzi de 162 de milioane de lei

Retailerul online eMAG a înregistrat de Black Friday în Bulgaria şi Ungaria comenzi de 162 de milioane de lei, cu peste 3,5 milioane de vizite, pe site-urile eMAG.bg şi eMAG.hu, potrivit SimilarWeb.
Economica.net - mar, 28 nov. 2017, 11:08
eMAG a înregistrat de Black Friday în Bulgaria şi Ungaria comenzi de 162 de milioane de lei

Clienţii eMAG au comandat aproximativ 500.000 de produse în valoare totală de peste 162 milioane de lei. Similar tendinţei din România, cumpărătorii au preferat să facă preponderent mobile shopping şi au făcut comenzi cu valoare mai mare decât în anii precedenţi. Peste 93.000 de produse au fost selectate din oferta partenerilor eMAG Markerplace.

‘eMAG a ajuns cel mai mare business de comerţ online în Ungaria. Conform datelor SimilarWeb visits report eMAG.hu este playerul online numărul 1 în ultimele 6 luni. Suntem destinaţia favorită de cumpărături online din Ungaria şi cu rezultatele bune din Black Friday poziţia noastră se va întări. Trendul general în toate ţările este reprezentat de mobile shopping. Aproape 60% dintre clienţi au accesat oferta eMAG de pe mobil sau din aplicaţia eMAG pentru a-şi alege produsele dorite. Credem că numărul celor care fac cumpărături de pe mobil va creşte în următorii ani pentru că este simplu, la îndemână şi mai ales, salvează timp şi bani’, arată Cătălin Diţ, Country Manager eMAG Ungaria, într-un comunicat remis AGERPRES.

‘Principala tendinţă din Bulgaria de anul acesta este mobile shopping-ul. Clienţii sunt mai informaţi şi folosesc preponderent smartphone-ul pentru a accesa şi cumpăra produse online. Este pentru prima dată când vizitele de pe dispozitivele mobile au depăşit procentul de 60% din traficul de Black Friday pe site-ul eMAG.bg’, a declarat Stefana Zdravkovà, Country Manager eMAG.bg.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România şi a devenit un lider cu prezenţă în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. De 16 ani investeşte constant în servicii care ajută clienţii să economisească timp şi bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creştere atât prin oferta proprie, cât şi prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta şi comanda orice, de oriunde.

Clienţii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanţare în rate prin eCredit, aplicaţia de mobil şi ‘Plata cu un click’, serviciul de comandă instant.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...