1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

News

eMAG introduce în portofoliu produse auto

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, își extinde portofoliul cu o nouă categorie de produse – auto, punând la dispoziția clienților peste 8.000 de produse. 

29 iul, 2014 | ECONOMICA.net

Noua categorie este disponibilă atât direct din stocul eMAG, cât și prin platforma Marketplace, ca urmare a parteneriatelor stabilite cu 23 de vendori., informează un comunicat al companiei.

Produsele sunt grupate în șase mari secțiuni: Anvelope & Jante, Întreținere & Cosmetică auto, Electrică auto, Accesorii auto exterioare & interioare, Reparații & Depanare auto și Echipamente profesionale.

“Oferta este vastă, prețurile sunt convenabile, iar clientul poate identifica foarte ușor produsele de care are nevoie. 90% din oferta prezentă în categoria auto este axată pe produse de calitate medie și înaltă. Sunt produse care echivalează în calitate cu cele din echiparea originală a vehiculelor, cu notorietate pe piață: Valeo, Bosch, Total, Elf, Castrol, Mobil, Michelin, Continental etc.”, a declarat Violeta Luca, Vice President & Executive Director eMAG.

Produsele din noua categorie beneficiază de reduceri  de până la 30% în cazul electronicelor auto.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO