1EUR = 4.8418 RON

Imobiliare

ENGIE a deschis un centru de relaţii cu clienţii de 200 mp în Plaza România

Începând cu luna iunie, Plaza România găzduieşte un nou centru de relații clienți ENGIE România. Insula companiei din centrul comercial a fost înlocuită de un spațiu modern, de aproximativ 200 de metri pătraţi, aflat la nivelul -1 al mallului.

30 iun, 2020 | ECONOMICA.net

În zona de consiliere a noului centru ENGIE România se află două birouri de gestiune a solicitărilor, însă acestea pot fi extinse cu ușurință până la şase poziții în funcție de traficul înregistrat.

În zona de self-service, clienții dispun de un terminal prin intermediul căruia pot efectua diferite plăți. Un alt echipament modern va fi instalat în perioada următoare pentru a permite realizarea diferitelor operațiuni. De la plata facturii, utilizând dispozitive de tip POS, până la transmiterea indexului autocitit, programarea pentru operațiunile de revizie și de verificare a instalației de gaze naturale și centrale termice precum şi contractarea de produse și servicii.

În zona de așteptare, pe lângă dispozitivele utile clienților pentru încărcarea aparatelor electronice personale, pentru cei mici a fost amenajat un spațiu de joacă, astfel încât copiii care însoțesc părinții, pentru soluționarea diverselor solicitări, să poată avea o experiență  agreabilă.  

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO