Entersoft își lărgește rețeaua de parteneri cu Soft Net Consulting

Entersoft România anunță extinderea rețelei de parteneri prin semnarea unui contract de colaborare cu firma timișoreană Soft Net Consulting.
Economica.net - lun, 30 iun. 2014, 09:30
Entersoft își lărgește rețeaua de parteneri cu Soft Net Consulting

În cadrul parteneriatului, Soft Net Consulting va vinde și implementa în zona de vest a țării, întreg pachetul de soluții Entersoft, care conține: ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, eCommerce și Business Intelligence.

Entersoft România oferă suport, acces la documentație și resurse de marketing, training și certificari tehnice și de business, sprijin dedicat în procesul pre și post vânzare, cât și beneficii comerciale, în concordanță cu programul de parteneriat pe care compania îl deruleaza la nivel regional. 

Semnarea contractului de parteneriat cu Soft Net Consulting reprezintă validarea modelului de business, pe care Entersoft îl are la nivel regional, unde deja există peste 80 de parteneri. Obiectivul nostru este să fim cât mai aproape de piață, prin companii locale ce înțeleg valoarea clienților și pot oferi servicii de calitate. Soft Net Consulting are atât o bună înțelegere a economiei din vestul țării, cât și o echipă cu experiență în livrarea soluțiilor de business dovedită în peste 15 ani de activitate, ” consideră Cristi Cozic, Country Manager, Entersoft Romania.

Planul de afaceri al Soft Net Consulting, pentru noua linie de business, prevede alocarea unei echipe dedicate de consultanți, certificarea acestora pe soluțiile Entersoft precum și derularea unor campanii locale de vânzări. Pe baza soluțiilor Entersoft, Soft Net Consulting va oferi prospecților din vestul tarii o platformă tehnologică dezvoltată pe baza tehnologiei Microsoft .NET.

Prin parteneriatul semnat cu Entersoft, Soft Net Consulting aduce în portofoliu soluții de business performante care răspund exigentelor celor mai mari companii din vestul țării. Intrăm în prima liga profesionistă a furnizorilor de consultanță în soluții informatice și orice client care dorește optimizarea activității și creșterea performanței economice, indiferent de dimensiunea companiei sau de industria in care activează, va gasi acum în oferta Soft Net Consulting soluția potrivită,” afirmă  Dorin Andreica,  Managing Partner  Soft Net Consulting. 

Anul trecut, partenerii Entersoft România au implementat în țară soluțiile Entersoft Business Suite și Entersoft Expert la companii din zona de distribuție și servicii.

La nivel regional, Entersoft derulează în mod curent un program complex de parteneriat ce acoperă toate țările în care companie este prezentă (Grecia, România, Bulgaria, Cipru sau Arabia Saudită) și organizează la Atena o conferință anuală cu partenerii.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...