1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Epava avionului Air Algerie a fost găsită în Mali, la graniţa cu Burkina Faso

Epava avionului companiei Air Algerie, dispărut joi cu peste 116 persoane la bord după decolarea de la Ouagadougou, a fost găsită în nordul Republicii Mali, în apropiere de graniţa cu Burkina Faso, a anunţat şeful statului-major special al preşedinţiei burkinabeze, citat de AFP.

25 iul, 2014 | Agerpres

Acesta a afirmat că nu deţine informaţii în legătură cu soarta pasagerilor.

'Tocmai am găsit avionul algerian. Epava a fost localizată (...) la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso', în zona Gossi din Mali, a declarat generalul burkinabez Gilbert Diendiéré la finalul unei reuniuni de criză desfăşurate la Ouagadougou şi după ce l-a informat pe preşedintele Burkina Faso, Blaise Compaoré.

Oraşul Gossi se află la circa 100 de kilometri sud-vest de Gao, cea mai mare localitate din nordul Mali.

'Pentru moment, nu avem alte precizări în legătură cu soarta pasagerilor, însă echipele noastre acţionează pe teren', a adăugat generalul.

De asemenea, el nu s-a referit la cauzele tragediei aviatice.

Avionul companiei Air Algerie, un McDonnell Douglas MD-83, a decolat de la Ouagadougou cu peste 110 pasageri la bord şi şase membri ai echipajului cu destinaţia Alger în cursul nopţii de miercuri spre joi. El a dispărut de pe ecranele radarelor la 50 de minute după decolare

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO