1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

IT&C

Epic Games şi Blizzard Entertainment vor fi prezente în octombrie la Dev.Play, cea mai mare conferinţă a industriei de jocuri din România

Epic Games, creatorii Fortnite, cel mai popular joc pe PC şi console la ora actuală, şi Blizzard Entertainment, una dintre cele mai vechi companii din domeniu, vor fi prezente în octombrie la Dev.Play, conferinţa anuală a industriei producătoare de jocuri video din România.

04 iul, 2018 | ECONOMICA.net

Dev.Play va avea loc pe 4-5 octombrie, la centrul comercial Băneasa din Bucureşti, şi va reuni lideri din industria locală dezvoltatoare de jocuri video, experţi şi personalităţi internaţionale din domeniu.

Epic Games şi-a lăsat amprenta pe industria globală a jocurilor video prin seriile de jocuri Unreal şi Gears of War. Cel mai mare succes al companiei americane a venit însă în acest an, prin Fortnite, cel mai popular joc al momentului, cu 125 de milioane de jucători.

Compania este responsabilă de asemenea de dezvoltarea şi întreţinerea Unreal Engine, una dintre cele mai performante şi mai populare platforme pentru dezvoltarea de jocuri. De altfel, Unreal Engine va avea o zonă dedicată în cadrul Dev.Play, unde dezvoltatorii locali îşi vor prezenta creaţiile realizate cu ajutorul motorului grafic, iar experţii companiei vor oferi detalii şi lămuriri despre tehnologiile utilizate.

La conferinţa industriie locale dezvoltatoare de jocuri va vorbi şi Chris Evans, şeful echipei de animaţie video de la Blizzard Entertainment, creatorii francizelor Warcraft, StarCraft şi Diablo.

Dev.Play presupune şi oportunităţi pentru dezvoltatorii independenţi locali care caută sprijin pentru proiectele lor şi pentru tinerii care încearcă să se lanseze în producţia de jocuri.

Conferinţa este organizată de Romanian Game Developers Association (RGDA), în 4-5 octombrie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO