1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 27 º

News

Erdogan cere permisiunea ca Turkish Airlines să opereze al patrulea zbor zilnic spre România

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a solicitat autorităţilor române permisiunea ca operatorul aerian Turkish Airlines să opereze un al patrulea zbor zilnic între România şi Turcia, el amintind în acest context că în România lucrează peste 10.000 de firme ale investitorilor turci, transmite Mediafax.

01 apr, 2015 | Mediafax

Solicitarea a fost prezentată n prezenţa premierului Victor Ponta, cu ocazia participării la Forumul de afaceri România-Turcia care a avut loc, miercuri, la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

"Dacă înainte zborurile către Turcia erau mai mici, astăzi avem trei zboruri pe zi Turkish Airlines, dar chiar solicităm un al patrulea zbor şi astăzi am discutat din nou această problemă", le-a spus Erdogan oamenilor de afaceri turci şi români, după întâlnirea cu Ponta.

El şi-a exprimat dorinţa ca, odată cu creşterea relaţiilor economice, să se dezvolte şi prietenia între cele două naţiuni.

"Volumul de comerţ este 6,3 miliarde de dolari, dar, aşa cum am discutat şi cu domnul Ponta mai devreme, am stabilit un obiectiv de 10 miliarde", a arătat preşedintele turc.

Citeşte pe larg, pe Mediafax.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO