1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

News

eSky intră în parteneriat cu Sabre Corporation şi deschide piaţa companiei către 420 de companii aeriene şi 750.000 de hoteluri

Agenţia de turism online poloneză eSky a semnat un acord de cooperare cu Sabre Corporation - important furnizor de tehnologie pentru industria turismului din lume - în urma căruia clienții eSky din toată lumea vor putea beneficia de o rețea mult mai extinsă conținând oferte de călătorie speciale de la peste 420 de companii aeriene, 750.000 de hoteluri și alți furnizori de turism.               

07 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Datorită tehnologiei de căutare bazată pe soluția Sabre Bargain Finder Max, eSky va oferi turiștilor săi o gamă completă de produse de aviație, împreună cu servicii suplimentare, cum ar fi accesul la familiile de tarife (branded fares) ale companiilor aeriene.

Familiile de tarife presupun posibilitatea de a alege tarife adaptate oricăror nevoi de călătorie ale clienților în funcție de nevoile acestora: condiții speciale pentru familii, bagajele pentru zboruri scurte etc.

„Ceea ce s-a întâmplat cu cel mai vechi operator de turism din lume, Thomas Cook, este rezultatul schimbărilor pe care industria turismului le întâmpină la nivel mondial. Călătorii sunt din ce în ce mai conștienți și au așteptări și preferințe specifice, care nu pot fi întotdeauna oferite de agențiile de turism tradiționale. Clienții sunt din ce în ce mai înclinați să planifice și să-și cumpere propriile călătorii cu ajutorul noilor tehnologii. Această tendință este observată în România de acum 10 ani, analizând cu atenție comportamentul consumatorilor și ținând cont de creșterea semnificativă a vânzărilor în fiecare an", au declarat experții eSky.

Cu un venit net pe 2018 în valoare de 5,8 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 37 milioane de euro, eSky România este activă pe piața locală încă din 2009.

Grupul polonez are 50 de piețe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât și în Europa, Asia și Africa. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel (pachete dinamice), închirieri mașini și asigurări de călătorie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO