1EUR = 4.8429 RON | Bucureşti 31 º

News

eSky, parteneriat cu British Airways şi Iberia

Agenția globală de turism online eSky a semnat un protocol NDC cu British Airways și Iberia, ce-i permite acces direct la oferta completă a liniilor aeriene. Această facilitate  garantează posibilitatea de a vinde toate tipurile de clase tarifare disponibile, precum și servicii suplimentare oferite de British Airways și Iberia.

03 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Următoarea etapă de cooperare între companii face parte din strategia pe termen lung a eSky, ce își propune să dezvolte oferta de produse pe baza serviciilor disponibile oferite de companiile aeriene. Punerea în aplicare a protocolului NDC British Airways și Iberia oferă clienților eSky acces la o gamă largă de bilete de avion (accesul la toate clasele tarifare) și servicii suplimentare oferite de ambele linii aeriene. 

O mai mare flexibilitate în schimbările de rezervări, diverse opțiuni de înregistrare a bagajelor, acces la alte servicii exclusive oferite de liniile aeriene la prețuri atractive - acestea sunt doar câteva din beneficiile clienților ce decurg din introducerea NDC în eSky. O conexiune directă cu British Airways & Iberia crește atractivitatea ofertei eSky pentru clienții săi în ceea ce privește gama de produse și prețurile sale.

„Ca agenție de turism online, ne concentrăm pe inovație și pe cele mai bune soluții pentru clienții noștri. În era globalizării, trebuie să ne adaptăm la realitățile pieței și să oferim clienților noștri ceva mai mult decât a cumpăra un bilet de avion. Serviciile suplimentare de vânzare care au apărut pe site-ul eSky pentru zborurile British Airways și Iberia permit o gestionare flexibilă a rezervărilor”, spune Paweł Szczepański, director de dezvoltare a produselor comerciale al eSky Group.

Soluția NDC este disponibilă doar partenerilor cheie ce îndeplinesc condițiile British Airways și Iberia, astfel eSky se alătură grupului de lideri nu numai în Europa continentală, ci și în lume.

În situația actuală, compania eSky a verificat oportunitățile și scenariile de piață, rezultând o strategie de acțiune, care, printre altele, se va traduce în dezvoltarea companiei pe timpul pandemiei și pregătirea acesteia pentru o pornire dinamică a vânzărilor în timpul perioadei de relansare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO