1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Europa Travel: Grecia, Bulgaria, Turcia, cele mai solicitate destinaţii la Târgul de Turism al României

Grecia, Bulgaria şi Turcia au fost cele mai solicitate destinaţii pentru anul viitor de către românii care au cumpărat vacanţe în perioada Târgului de Turism al României, a declarat, pentru AGERPRES, Teodor Călimănescu, managerul general al agenţiei Europa Travel.

17 noi, 2013 | Agerpres

'Charter-ul de Kefalonia a fost pus în vânzare de Europa Travel pentru prima dată în România şi a fost foarte bine primit de români. Pentru ofertele de iarnă este deja târziu, noi nu am prezentat nicio ofertă de Revelion sau Crăciun pentru că sunt deja vândute în majoritate. Nu putem aplica reduceri reale nici pentru ofertele de iarnă la schi din prima lună a anului viitor pentru că este foarte târziu. Programele de iarnă s-au închis, din punctul meu de vedere, la sfârşitul lunii octombrie. La târg, am lansat sub brand propriu, un catalog de circuite culturale care a mers bine', a precizat managerul general al agenţiei Europa Travel.

În perioada următoare, agenţia low-cost a grupului Christian Tour va lansa un nou brand - Tropicana low cost Europa Travel - destinat celor care vor să călătorească şi în alte zone decât Europa.

'Este un catalog cu ceea ce se numeşte în România impropriu exotic - Dubai, Republica Dominicană, Estul Africii, Thailanda, Oceanul Indian. Probabil că primele programe vor apărea în ianuarie, iar oficial, catalogul va fi lansat la târgul din martie 2014', a mai spus Teodor Călimănescu.

Europa Travel a semnat recent contractele pentru încă cinci autocare cu 70 de locuri, flota proprie a agenţiei ajungând, astfel, la 12 autocare.

,,Am crescut atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr de clienţi, în 2013, cu circa 15% dar nu putem să ascundem faptul că partea profitului a scăzut. Cel mai bine pe perioada târgului a mers Turcia la 50%, pe litoralul românesc pe înscrieri timpurii nu s-au înghesuit, aşa este piaţa acum. Noi am vândut mult, contrar opiniilor unor specialişti care spun că nu e bine în piaţă, noi vindem, suntem plăcut surprinşi de cum au mers vânzările ne aşteptam să fie mai trist, mai ales că numărul agenţiilor a fost în scădere faţă de ediţia din 2012', a spus Călimănescu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO