Europol face angajări pe salarii nete care pornesc de la 4.000 de euro pe lună

Oficiul de Poliţie al Uniunii Europene (Europol) face angajări la Haga, în această perioadă. Află ce profiluri de candidaţi caută şi până când primeşte CV-uri pentru joburile vacante.
Economica.net - joi, 12 dec. 2013, 22:03
Europol face angajări pe salarii nete care pornesc de la 4.000 de euro pe lună

În primul rând, candidatul vânat de Europol pentru oricare dintre posturile ofertate trebuie să demonstreze că vorbeşte fluent o limbă a UE şi că se descurcă într-o a două limbă străină vorbită în UE.

Europol angajează pe postul de senior specialist – ICT Infrastructure Middleware.
Candidatul potrivit pentru acest a absolvit o facultate cu profil IT.
Dacă durata studiilor universitare absolvite a fost de trei ani (în sistem Bologna), angajatorii vor să demonstrezi că ai dobândit cel puţin un an experienţă în domeniu, ca să fii eligibil pentru acest post.
Candidatul ideal pentru acest post are şi cel puţin patru ani experienţă în medii ICT. Lista completă a exigenţelor impuse de Europol pentru acest post o găsiţi aici.

Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de această poziţie cu salarii nete lunare de 4.500 de euro. Venitul lunar poate urca la 6.300 de euro net lunar, dacă luăm în calcul şi indemnizaţiile de expat, pentru copil şi pentru casă, oferite de Europol.

Europol angajează pe postul de mobility and microsoft domain specialist.
Europol caută pentru acest post specialişti ICT din UE care au cunoştinţe solide despre cele mai noi sisteme de operare Microsoft şi despre securitatea acestora. Lista criteriilor de eligibilitate în baza cărora Europol angajează pe acest post, aici.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare de 4.000 de euro, însă venitul total net lunar al candidatului selectat pentru acest post poate ajunge la 6.000 de euro, cu indemnizaţia de expat, pentru casă şi pentru copil.

Europol angajează pe postul de ICT service manager.
Angajatorii caută specialişti în acest domeniu, care au cunoştinţe temeinice de ITIL şi cel puţin cinci ani experienţă în medii ICT, în calitate de service manager.
Candidatul selectat să performeze în acest post va câştiga până la 7.000 de euro net lunar, bani în care intră salariul net lunar de 5.000 de euro dar şi indemnizaţia de expat, de casă şi pentru copil.

Europol angajează pe postul de enterprise business arhitect pe salarii nete de 5.000 de euro pe lună.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit una dintre specializările: Administrarea Afacerilor, Economie, Automatică.
Dacă au absolvit o facultate în sistem Bologna, angajatorii solicită candidaţilor interesaţi de post şi un an de experienţă relevantă în domeniu.
Angajatorii mai vor să fi dobândit şi cel puţin nouă ani experienţă relevantă în ICT.
Detalii, aici.

20 ianuarie este ultima zi în care recrutorii Europol primesc CV-uri pentru posturile ofertate în această perioadă. Detalii găsiţi pe pagina oficială a Europol pe care o puteţi consulta aici.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...