Evenimentele eJobs: Conferinţa „De profesie OM”, cu Dan Puric

eJobs organizează conferinţa "De profesie OM" - un dialog autentic despre tine, cu Dan Puric. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, pe 19 februarie, la “Restaurant Teatru Elisabeta” şi Iaşi, și reprezintă prima manifestare din seria întâlnirilor de dezvoltare personala in context profesional pe care eJobs le va organiza, pe tot parcursul anului 2014, în marile orașe ale țării.
Economica.net - vin, 31 ian. 2014, 09:46
Evenimentele eJobs: Conferinţa

„Prin participarea la conferinţa „De profesie OM”, cu Dan Puric, ne propunem să provocăm publicul la un exerciţiu de conştientizare a valorilor esenţiale. Practic, dorim ca împreună cu invitatul nostru – maestrul Dan Puric – să încercăm să redescoperim atât ceea ce suntem, cât şi ceea ce vrem să devenim, făcând apel la repere contemporane, dar şi la valori autentice, din trecut”, a declarat Ana-Maria Cetăţean, Brand Manager eJobs.

Timp de peste două ore, participanţii vor avea ocazia să analizeze, dintr-o altă perspectivă, lumea în care trăiesc, să dialogheze cu maestrul Dan Puric, despre propriile planuri şi obiective, dar şi despre valori, prin prisma generaţiei din care fiecare face parte.

Provocarea continuă şi la Iaşi

Pe 26 februarie, conferința-eveniment „De profesie OM”, cu Dan Puric, va avea loc şi la Iasi, în cadrul unuia dintre cele mai mare centre de conferinţe din ţară – Palas Congress Hall. 

„Anul acesta ne-am propus să ne întâlnim şi cu profesioniştii din ţară, pe care îi simţim în egală măsură conştienţi de importanţa evoluţiei lor continue pe plan personal şi dornici de un parcurs profesional de succes. În contextul temei şi a prezenţei maestrului Dan Puric în cadrul evenimentului, alegerea Iaşiului a fost una firească, fiind una dintre cele mai potrivite destinaţii culturale la nivel national”, a mai adăugat Ana-Maria Cetăţean.  

Fie că este vorba despre conferinţe, training-uri, târguri de carieră sau despre alte forme publice de relaţionare, evenimentele eJobs se adreseaseză tuturor celor care îşi doresc să evolueze pe plan profesional şi personal, reprezentând totodată și locul de întâlnire al specialiştilor din diverse domenii.

Pentru rezervari sau detalii suplimentare despre conferintele eJobs, accesati acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Centura Bucureşti Sud: Guvernul a aprobat exproprierea imobilelor situate pe coridorul aferent lărgirii la 4 benzi
Centura Bucureşti Sud: Guvernul a aprobat exproprierea imobilelor situate pe coridorul aferent lărgirii la 4 benzi
Guvernul a aprobat declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes...
Sondaj: 80% dintre români sunt mulţumiţi de furnizorul de energie. Datele pot arăta că ei nu cunosc alternativele
Sondaj: 80% dintre români sunt mulţumiţi de furnizorul de energie. Datele pot arăta că ei nu cunosc alternativele
 Peste 80% dintre români se declară mulţumiţi de furnizorul lor actual de electricitate, însă aceste date pot arăta ...
Efectele Covid-19: Aproximativ 35% dintre angajaţi se gândesc să-şi schimbe locul de muncă în următoarele 12 luni
Efectele Covid-19: Aproximativ 35% dintre angajaţi se gândesc să-şi schimbe locul de muncă în următoarele 12 luni
Aproximativ 35% dintre angajaţi se gândesc să-şi schimbe locul de muncă în următoarele 12 luni, în urma pandemiei, ...
Rabla 2021: Vom avea finanţare consistentă pentru schimbarea parcului auto. În luna martie pregătim toate programele – Barna
Rabla 2021: Vom avea finanţare consistentă pentru schimbarea parcului auto. În luna martie pregătim toate programele ...
Programele ce vor fi lansate în 2021 prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) sunt pregătite în luna martie, a ...