1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

News

EVOLIO lansează Neos, un smartphone accesibil cu specificații de top

Evolio, unul dintre producătorii autohtoni de echipamente IT&C, a lansat noul smartphone Neos, din care vrea să vândă 10.000 de unități până la finalul anului și 50.000 în prima jumătate a lui 2015.

10 noi, 2014 | ECONOMICA.net

Neos are un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice.

Camera de 8MP cu autofocus și stabilizare electronică permite realizarea de fotografii la o calitate foarte bună.

Neos dispune de un procesor Broadcom de ultimă generație cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri.

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultimă generație ce permite o foarte rapidă și precisă localizare prin conectarea la două sisteme de poziționare prin satelit: GPS și GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face în condiții optime.

“Lansăm astăzi unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piață, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporită, camera foto dar și faptul că acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS și GLONASS. NEOS excelează la toate capitolele și, in același timp, nu-ți rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar și cel mai bun raport echipare-preț”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Neos este disponibil atât în varianta Dual Sim cât și în varianta single SIM sub numele de NEOS One, acesta din urmă va fii comercializat cu abonament în  rețele afiliate operatorilor de telefonie mobilă.

Prețul recomandat de vânzare este de 579 lei. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO