1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

News

Evolio lansează primul smartphone românesc pentru copii

Evolio, unul dintre producătorii autohtoni de dispozitive mobile și IT&C, a lansat telefonul pentru copii Yuppi, disponibil în trei culori.

17 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Yuppi este primul smartphone din România cu aplicație de control parental preinstalată, răspunzând nevoii părinților de a permite copiilor să folosească în siguranță telefonul și internetul. Aplicația permite blocarea selectivă a oricărei funcții a telefonului, pe perioade nelimitate sau în intervale orare prestabilite. Astfel, dacă Yuppi este utilizat de copii, părinții pot bloca accesul la oricare dintre aplicațiile instalate pe telefon, inclusiv navigarea pe internet, pot limita primirea și efectuarea de apeluri sau sms-uri. Accesul la aplicația de control parental este permis doar prin utilizarea parolei.

Noul telefon mobil are dimensiuni reduse și textură anti-alunecare, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit de copii. Dimensiunile reduse și ecranul de 3,5 inch sunt, de asemenea, atuuri ale smartphone-ului Evolio în favoarea celor mici. Yuppi are 3 carcase colorate care pot fi asortate cu dispoziția utilizatorului: albastru pentru zilele senine, rosu pentru momentele cu intensitate maxima și galben pentru zilele de vară.

Camera principală a telefonului mobil are 5 MP și este prevăzută cu blitz, garantând obținerea unor fotografii reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Smartphone-ul Yuppi rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Evolio pune la dispoziția utilizatorilor noului smartphone Yuppi și o husă transparentă, de tip bumper, pentru a-i spori rezistența la șocuri, un accesoriu ideal pentru copii.

Există un segment de piață reprezentat de adolescenți și copii, cu nevoi specifice de comunicare, pe care Evolio și-a propus să o adreseze cu noul telefon mobil Yuppi. Acest segment este în continuă creștere și, așa cum am avut și în trecut produse specifice, cum a fost cazul tabletei Tabby,  vom continua și pe viitor să ne concentrăm eforturile în această direcție”, a spus Ștefan Rădoi, Director de vânzări Evolio.

La achziționarea smartphone-ului Evolio Yuppi poate fi cumpărat și serviciul de Garanție Premium, care permite înlocuirea display-ului spart sau defect al dispozitivului fără costuri suplimentare, pe lângă extinderea garanției la 3 ani și service express.

Prețul recoamandat este de 269 de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO