evoMAG dă startul Black Friday pe 1 noiembrie, cu reduceri la peste 60.000 de produse

Retailerul online evoMAG a anunţat joi că va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 18 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri, oferind discount-uri de până la 80% la peste 60.000 de produse.
Economica.net - joi, 01 nov. 2018, 08:50
evoMAG dă startul Black Friday pe 1 noiembrie, cu reduceri la peste 60.000 de produse

Reducerile vor viza aproape toate categoriile de produse, potrivit retailerului.

„Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile şi accesorii la preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu până la 50%. Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc”, se arată în comunicat.

Totodată, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

„Ca element de noutate pentru campania de Black Friday 2018, evoMAG reduce preţurile la categoria vehiculelor electrice şi oferă calculatoare recondiţionate la preţuri care pornesc de la 150 de lei”, se arată în comunicat.

Directorul general al evoMAG, Mihai Pătraşcu, consideră că aceasta este cea mai mare campanie de reduceri din istoria companiei.

„Avem de două ori mai multe produse aflate la reducere faţă de campania de Black Friday de anul trecut. Estimăm o creştere a vânzărilor în această perioadă de 25% – 30% faţă de perioada similară din 2017”, a spus Mihai Pătraşcu.

Clienţii pot obţine o reducere suplimentară de 100 lei la orice comandă mai mare de 2.500 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la TBI Credit, potrivit companiei. În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată.

„Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 12 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem şi în 6 rate fără dobândă prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank şi Raiffeisen Bank”, se arată în comunicat.

Totodată, clienţii vor putea opta pentru primirea produselor comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opţiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie.

„Cât priveşte produsele comandate în intervalul 16 – 18 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii”, se arată în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite au inclus Croația în programul Visa Waiver
Statele Unite au inclus Croația în programul Visa Waiver
Statele Unite au inclus Croaţia în Programul Visa Waiver, astfel încât cetăţenii acestei ţări vor putea intra fără viză pe teritoriul american pentru o şedere de până la 90 de zile, a......
PNRR ne obligă le revizuirea cadrului fiscal, toate scutirile de taxe ar putea dispărea. Ce spune Gabriel Biriș
PNRR ne obligă le revizuirea cadrului fiscal, toate scutirile de taxe ar putea dispărea. Ce spune Gabriel Biriș
Avocatul specializat în fiscalitate Gabriel Biriş spune că, pentru implementarea PNRR, trebuie modificată legislaţia, ...
Falimentul City Insurance. Fondul de Garantare a Asiguraţilor deține 620 de milioane de lei pentru plata despăgubirilor
Falimentul City Insurance. Fondul de Garantare a Asiguraţilor deține 620 de milioane de lei pentru plata despăgubirilor
Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) are la momentul acesta un disponibil de 620 de milioane de lei pentru a plăti ...
FIC: Companiile sunt optimiste cu privire la evoluția economiei românești, 53% dintre acestea având planuri de investiții pentru următoarele 12 luni
FIC: Companiile sunt optimiste cu privire la evoluția economiei românești, 53% dintre acestea având planuri de investiții ...
Consiliul Investitorilor Străini (FIC) a făcut publice rezultatele cercetării Business Sentiment Index (BSI), organizată ...