evoMAG: vânzări de 3,2 milioane de euro în campania de Black Friday. „Am livrat deja peste 60% dintre produsele comandate”

Vânzările totale ale retailerului online evoMAG din perioada campaniilor de Black Friday au ajuns la 3,2 milioane de euro, iar peste 60% din produsele comandate au fost deja livrate clienţilor, a anunţat compania.
Economica.net - lun, 20 nov. 2017, 12:57
evoMAG: vânzări de 3,2 milioane de euro în campania de Black Friday.

„Prima mașină pentru livrarea coletelor a plecat către clienți vineri, la ora 6 dimineața. Astfel, comenzile înregistrate în primele minute după miezul nopţii au fost livrate clienților din București în aceeași zi, începând cu ora 8 dimineața”, se arată într-un comunicat al evoMAG, ale cărei investiţii s-au focusat în acest an pe îmbunătăţirea serviciilor de livrare.

Numărul total de vizite pe site-ul evoMAG.ro a urcat, în campania de Black Friday, la aproape 1,4 milioane, cu peste 500.000 de vizite înregistrate în runda finală de Black Friday (weekendul 17-19 noiembrie). Peste 60% din stocul total de produse cu reducere a fost epuizat încă de vineri.

Peste 30% dintre clienţi au ales să plătească online, cu cardul, produsele achiziţionate de Black Friday.

Cea mai mare comandă, în valoare de 29.700 lei, a conţinut 34 de produse electronice, electrocasnice şi de îngrijire personală: aspirator, cuptor cu microunde, uscător de păr, robot de bucătărie, răcitor de vin, televizor, cuptor încorporabil, sandwich maker, maşină de spălat, fierbător electric, încălzitor terasă, storcător de fructe, plită încorporabilă, prăjitor de pâine, router wireless, maşină de tocat, combină frigorifică, grătar electric etc.

Cel mai scump produs achiziţionat de Black Friday de la evoMAG a fost un televizor 4K Samsung, în valoare de 10.099 lei.

Compania a vândut de Black Friday 5.900 de electrocasnice, 4.400 de componente PC, 2.600 de televizoare, 1.500 de telefoane mobile şi tablete, respectiv 1.300 de PC-uri (laptop şi desktop).

Cifra de afaceri a evoMAG a ajuns anul trecut la 20 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa, avertizează Agenţia Europeană de Mediu
Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa, avertizează Agenţia Europeană de Mediu
Mulţi cetăţeni ai Uniunii Europene inspiră zilnic un nivel inacceptabil de ridicat de poluanţi atmosferici, potrivit noilor date publicate marţi de Agenţia Europeană de Mediu (AEM),......
Cîţu: Necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 – VIDEO
Cîţu: Necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 – VIDEO
Prim-ministrul Florin Cîţu a estimat, marţi, că necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 şi ...
Reorganizarea producţiei legumelor şi fructelor, esenţială pentru valorificarea potenţialului în domeniu – Mihai Micu, Ministerul Agriculturii
Reorganizarea producţiei legumelor şi fructelor, esenţială pentru valorificarea potenţialului în domeniu – Mihai ...
Reorganizarea sistemului de producţie, procesare şi comercializare a legumelor şi fructelor va fi esenţială pentru a ...
Avertisment Agenţia Europeană de Mediu: Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa
Avertisment Agenţia Europeană de Mediu: Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa
Mulţi cetăţeni ai Uniunii Europene inspiră zilnic un nivel inacceptabil de ridicat de poluanţi atmosferici, potrivit ...